Voorkom ziekteverzuim: Tafel voetbal spelen biedt uitkomst

Voorkom ziekteverzuim: 'laat werknemers tafelvoetbal spelen'
Credits: pxhere.com

Voorkom ziekteverzuim: Tafel voetbal spelen biedt uitkomst

Ten tijde van een drukke economie en veel ziekteverzuim door een burn-out kan het voor uw bedrijf raadzaam zijn om een tafelvoetbal spel aan te schaffen. Zodoende kunnen uw werknemers met een potje ‘Tafel voetbal spelen‘ de gedachte even op iets anders zetten, wordt er vaak veel gelachen en zijn ze nog lichtjes in beweging ook! Tafelvoetbal dat in de beginperiode vaak in voetbalkantines werd gespeeld en later op scholen wordt steeds populairder. Er zijn veel bedrijven die een tafelvoetbal in bezit hebben.

Tafelvoetbal spelen met 2 of 4 personen

Inmiddels is tafelvoetbal ook een echte wedstrijdsport. Tafelvoetbal spelen doe je op de leukste manier met 4 personen. Maar, vaak wordt het tafelvoetbalspel ook gespeeld door 2 personen. Als je het spel speelt met vier spelers bediend iedere speler twee stangen. In de regel stopt het spel als alle balen op zijn. In wedstrijdverband is het vaak zo dat een team heeft gewonnen als er 11 punten zijn gescoord.

Verzuim kost uw bedrijf onnodig geld

Verzuim kost uw bedrijf onnodig geld en dat is zonde! Recente onderzoeken hebben uitgewezen dat een burn-out een bedrijf rond de 70.000 euro kost. De loondoorbetaling kost u geld maar ook de vervanger die aangetrokken moet worden kost centen.

Stress niet te onderschatten

Stress is een niet te onderschatte factor. En dat moet u met uw hele bedrijf serieus nemen. Tenminste als u daar de vruchten van wil plukken. Anno 2019 zijn er legio mogelijkheden die u kunt toepassen als stress preventie. Wij noemden in het beginstel tafelvoetbal spelen, maar er zijn meerdere mogelijkheden om te ontspannen. Sommige bedrijven rouleren van werkplek en hebben geen stoel maar staan achter hun pc. Zorg ook dat uw werknemer niet acht uur lang achter zijn computer zit. Korte pauzes zijn zeer raadzaam.

Daarnaast kunnen ze een potje voetbal spelen of gezellig een rondje lopen. Bedrijven hebben mogelijkheden om hun werknemers goedkoop te laten fitnessen. Dat zijn allemaal goede opties die meehelpen een zo goed mogelijke werksfeer te creeeren.

vrijetijdamsterdam.nl