Vegetarische restaurants in Amsterdam

De lekkerste vegetarische restaurants van Amsterdam
Golden Temple Utrechtsestraat.

Vegetarische restaurants in Amsterdam

Anno 2019 neemt de populariteit voor vegetarisch voedsel toe met de dag. In ons blog tref je een lijstje met lekkere Vegan restaurants in Amsterdam! Let wel even op. We zijn net pas begonnen met het schrijven van dit artikel. Dit lijstje is nog lang niet compleet.

QUEENS, Virtueel Beyond Burgers restaurant

“Wij willen vleesetend Amsterdam veroveren met heerlijke Beyond Burgers. Honderd procent plantaardig welteverstaan en te vergelijken met een echte vleesburger qua textuur, smaak en geur”, aldus ras-ondernemer Rens Bekkers over zijn Queens, het nieuwe virtuele restaurant van de hoofdstad, dat op 25 februari in de Jordaan via Deliveroo en Uber Eats ‘de deuren’ opende. VTA schreef er een artikel over.

Vegan Junk Food Bar 

De Reguliersdwarsstraat heeft er op het moment van schrijven een nieuwe, kleurrijke en knusse eetgelegenheid bij. Die conclusie trok ik zondagavond na een bezoekje aan de Vegan Junk Food Bar aan de Reguliersdwarsstraat nummer 57.

Ik had er nog niet van gehoord maar nadat mijn oog tijdens een heerlijke frisse zondagmiddag wandeling door het centrum van Amsterdam gevallen was op de gezellig uitziende Vegan Junk Food Bar, besloot ik zondag een klein online onderzoekje uit te voeren naar deze nieuwe horecagelegenheid. Lees verder.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Vleesetende provocatie bij eerste editie Vegan Food Festival

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here