Outdoor sporten en fitnessen in Amsterdam

Outdoor sporten en fitnessen in Amsterdam
Credits: Pixaby

Outdoor sporten en fitnessen in Amsterdam

IAmFit, een krachtenbundeling tussen sportscholen Shape all in (West), Fresh (De Pijp) en Medico Vision (Zuid) hebben er weer zin in! De sportclubs organiseren de komende tijd meerdere sportieve evenementen. Daarnaast kun je in de sportschool terecht om lekker fit te worden.

Kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen

Tijdens bootcamp lessen worden er onder meer intensieve interval trainingen gedaan in combinatie van kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Omdat de lessen buiten plaatsvinden is het verstandig een Thermoshirt aan te trekken zodat je lekker warm blijft. Nieuw is tegenwoordig een microfiber die je ook zou kunnen aantrekken. De lessen zijn voor alle Shape all in en IAMFIT leden gratis.

Fietsen voor het goede doel

Naast de bootcamp lessen is er traditiegetrouw, op de derde zondag van maart een sportief evenement ten behoeve van Sportclub Only Friends! De actie is een initiatief van IAmFit, de krachtenbundeling tussen sportscholen Shape all in (West), Fresh (De Pijp) en Medico Vision (Zuid). Het ‘goede doelen’ evenement bestaat uit indoor cycling in het Friendship Sports Centre van Sportclub Only Friends in Amsterdam-Noord. De volledige opbrengst van dit Spinning Spektakel gaat naar Sportclub Only Friends! Vorig jaar hebben de 225 deelnemers ruim 14000 euro bij elkaar gefietst! Deelnemers kunnen zich opgeven via https://sweat4onlyfriends.nl.

Fit worden met de 10 weken challenge

Daarnaast wordt de 10 weken challenge georganiseerd. Tijdens de Challenge wordt je 10 weken lang door professionele trainers begeleid op het gebied van fitness en voeding. De organisatie garandeert je een nieuwe impuls in motivatie en het daarbij behorende resultaat.

Natuurlijk kun je ook bij de fitness clubs terecht om lekker fit te worden en zijn er diverse groepslessen te volgen. Voor de exacte informatie kunt u het beste op de website van de sportclubs kijken. Zie hieronder de links naar de drie clubs.

West: Shape all in :https://www.shape-all-in.nl/challenges
Oost/Pijp: Fresh Fitness : https://fresh-fitness.nl/10-weken-challenge/
Zuid: Medico Vision: https://www.medicovision.nl/10-weken-challenge-iamfit/

vrijetijdamsterdam.nl