Kledingkasten volledig afgestemd op jouw wensen

Kledingkasten volledig afgestemd op jouw wensen
Photocredits: Pixaby

Kledingkasten volledig afgestemd op jouw wensen

Wil jij ook graag een kledingkast die is afgestemd op jouw levensstijl, interieurstijl en behoeften? Dan is dit artikel bedoeld voor jou! Slaapkamerweb.nl, één van de grootste slaapkamerspecialisten online, geeft jou de mogelijkheid om een kledingkast volledig samen te stellen naar eigen wensen. Ieders leven is anders en dit bracht Slaapkamerweb tot het idee om kledingkasten op maat te ontwikkelen. Kledingkasten die zijn toegespitst op jouw levensstijl. Maar hoe gaat dit precies in zijn werking?

Begin bij het type kast

Om tot de perfecte klerenkast voor jou te komen beginnen we bij het begin. De eerste stap is om het type kast te bepalen. Dit hangt onder andere af van persoonlijke voorkeur, beschikbare ruimte en de stijl van de kamer waarin die geplaatst wordt. Slaapkamerweb maakt het onderscheid tussen drie soorten kledingkasten;

• Draaideurkasten
• Zweefdeurkasten
• Schuifdeurkasten

De eerste, en daarmee ook de meest klassieke, is de draaideurkast. Deze zien we nog steeds terug in menig slaapkamer en heeft naar buiten opendraaiende deuren. Om de deuren volledig open en dicht te kunnen doen is wel enige ruimte rondom de kast nodig. Heb je dit niet echt of ben je meer fan van een strak en modern design? Dan is een zweefdeur- of schuifdeurkast ook een goede optie. De deuren hangen/zweven hierbij in de kledingkast waardoor je meer ruimte over hebt.

Aansluiten op het interieur

Als je eenmaal een besluit hebt genomen over het type kast wordt het tijd om hem bij de rest van je slaapkamer te laten passen. Pas de kleuren van de kast aan naar bijvoorbeeld lichtbruin hout, of hoogglans zwart. Bij sommige kasten is het zelfs mogelijk om de kastdeuren apart nog een andere kleur te geven. Kies uit verschillende handgrepen, van chroom tot mat, en creëer zodoende een kledingkast die perfect aansluit op de rest van je slaapkamerinterieur. Landelijk, industrieel of modern, voor elke stijl is er een kledingkast op maat te maken.

Vergeet je kledingstijl niet

Het einde van het samenstellen van jouw perfecte kledingkast is in zicht. Slaapkamerweb biedt je echter nog één laatste mogelijkheid om de kledingkast perfect te maken. Dit doen ze door het mogelijk te maken om het interieur van de kast aan te passen. Hierdoor kan je de interne indeling van je klerenkast aanpassen naar jouw kledingstijl. Of je nou de grootste sneaker- en jeansfreak van Nederland bent of stapelverliefd bent op je enorme jurkjes- en rokjescollectie.

Kies voor veel legplanken, alleen hangrekken of een combinatie van en je kledingkast is klaar. Niet alleen sluit die nu aan bij je interieurstijl, maar ook nog eens bij je levens- en kledingstijl.

vrijetijdamsterdam.nl