Unieke kans: speeddaten in het Amstel Hotel
Amstel Hotel. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Unieke kans: speeddaten in het Amstel Hotel met Vogue prominenten

Altijd al willen speeddaten met een aantal vooraanstaande Vogue prominenten? Je krijgt de kans tijdens het Vogue Fashion Festival dat op 6 en 7 oktober plaatsvindt in het chique Amstel Hotel.

Speeddaten

Het doel van de speeddate sessies is fashionliefhebbers uitleggen hoe ze een baan kunnen krijgen bij Vogue. Je kunt er al je brandende mode- en Vogue Vogue-carrière-vragen stellen tijdens unieke speeddatesessies van tien minuten per persoon met Vogue’s Hante Anema (Brand Manager), Nathalie Wouters (Features Director), Pauline Breeuwsma (Digital Content Manager), Swan Lian Kwee (Art Director) / Jetske Amijs (Picture Editor), Gijsje Ribbens (Shopping Editor) en Ester van Vreden (Fashion Producer).

Een unieke kans

Sprekers als Pernille Teisbaek, Nikkie Plessen en Negin Mirsalehi en nog veel meer zullen het podium sieren met fantastisch modeseminars en -masterclasses. Voor het festival kun je je ook inschrijven voor een inspirerende speeddate-sessie met de Vogue redactie – een unieke kans om een stukje wijzer te worden over de wereld achter Vogue. Je vindt de Vogue redactie in de Sarphatizaal op vrijdag, 6 oktober, van 17.45 tot 18.45 en op zaterdag, 7 oktober, van 10.30 tot 11.30.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Michelle Obama komt naar Vogue Fashion festival

Lees ook: Vogue Fashion Festival feestelijk geopend in het Amstel Hotel