De stylist van Michelle Obama komt naar het Vogue Fashion Festival
Michelle Obama Foto: Getty Images

De stylist van Michelle Obama komt naar het Vogue Fashion Festival

Stylist Meredith Koop, die destijds mee verhuisde met de familie Obama naar Washington DC was acht jaar lang verantwoordelijk voor iedere outfit van de voormalig ‘First Lady’ Michelle Obama. Meredith zal 7 oktober 2017 aanwezig zijn tijdens het Vogue Fashion Festival in het Amstel Hotel. De stylist van de vrouw die acht jaar de machtigste vrouw van de Verenigde Staten was, zal tijdens het Vogue Festival in gaan op vragen zoals: Hoe kleed je een First Lady? Hoe bepaal je wat de juiste outfit is voor een bepaalde gelegenheid? Werkt ze nog steeds met Michelle? En hoe bemachtig je als 26-jarige zo’n baan?

Monica Rose

Naast Meredith Koop zal ook de stylist van beroemdheden Kim Kardashian en Chrissy Teigen aanwezig zijn tijdens het Vogue Fashion Festival. Monica Rose heeft in een decennium een indrukwekkend carrière opgebouwd en vertelt je er alles over op 6 oktober tijdens het Vogue Fashion Festival.

De stylist van Kim en Chrissy

Voordat ze celebs kleedde, werkte Monica als verkoopster in winkels zoals Express en Wet Seal in haar geboortestad Santa Cruz, Californië. Ze verhuisde naar Los Angeles en begon met werken voor verschillende boetieks in de prestigieuze winkelstraat Robertson Boulevard in Beverly Hills. Haar looks worden over de gehele wereld gekopiëerd en met o.a. Behati Prinsloo, Chrissy Teigen en Zoë Kravitz heeft ze een klantenlijst waar je u tegen zegt.

Grote namen

Naast de paneldiscussies zullen ook ontwerpers Viktor&Rolf, Sander Lak van Sies Marjan, Ronald van der Kemp, Jan Taminiau en Dean & Dan Caten van Dsquared2 spreken. En Pernille Teisback en Veronika Heilbrunner schijnen hun licht op de aantrekkingskracht van Scandinavische stijl, en Nederlands grootste online influencer Negin Mirsalehi geeft een kijkje achter de schermen van haar jetset bestaan.

Stylisten van de sterren

Stylisten in wording krijgen tips van celebrity-stylist Monica Rose, verantwoordelijk voor de outfits van o.a. Gigi Hadid, Chrissy Teigen en Kendall Jenner. Op zaterdag vertelt Meredith Koop over haar tijd als de vaste stylist van former First Lady Michelle Obama.

Modepraatjes

In de Influencer Talk praten online sterren Anna Nooshin, Linda Tol, Sabrina Meijer en Lizzy van der Ligt over de influencerwereld. Stephanie Afrifa bespreekt diversiteit in de mode met Valentijn de Hingh, Jessica Gyasi en plussize model Danielle van Grondelle. Fans van streetwearlabels willen Word on the Street met Patta’s Guillaume Schmidt en Freddy Tratlehner van De Jeugd van Tegenwoordig geleid door Vice’s Perre van der Brink zeker niet missen. Dan is er ook nog een seminar met Martijn Nekoui van MOAM Collective die samen met Zalando hun gloednieuwe samenwerking onthullen.

Welkom in Vogue World

Tussen de seminars door kun je een kijkje nemen in Vogue World. Voor wie een touch-up nodig heeft; MAC Cosmetics geeft een masterclass waarna je make-up stash nooit meer hetzelfde is. Rob Peetoom en Kérastate geven haarstylingsessies en stylisten van De Bijenkorf geven clinics voor de perfecte najaarsoutfit. Philips leert je meteen hoe je die gestylde kleding het beste onderhoudt met stoom- en strijkworkshops. In de Vogue Store kunnen je het exclusieve Vogue x Scotch & Soda-sweater kopen en aan het einde van het Vogue Fashion Festival krijg je een goodiebag ter waarde van 200 euro mee naar huis.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie en het laatste nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017.

vrijetijdamsterdam.nl

Tip: wij schreven al eerder een artikel over het Vogue Fashion Festival 2017

Unieke kans, speeddaten in het Amstel Hotel

Iconen en influencers uit de modewereld bij Vogue Fashion Festival

Vogue is de droom van iedere modejournalist