Viktor & Rolf. Rolf trouwde vrijdag in Amsterdam.

Rolf (van Viktor) getrouwd onder toeziend oog van Prinses Mabel

Rolf Snoeren, van het ontwerpersduo Viktor & Rolf, is vrijdagochtend in het huwelijksbootje gestapt met zijn grote liefde Brandon. En prinses Mabel was erbij, schrijft De Telegraaf.

“Brandon en Rolf gaven elkaar het jawoord. Vanuit de Keizersgrachtkerk, waar de plechtigheid plaatsvond, werden de gasten getrakteerd op een rondvaart door de Amsterdamse grachten, waarna het gezelschap werd afgezet bij de feestlocatie bij het Centraal Station.

Rolf Snoeren is de helft van het succesvolle mode duo

Rolf Snoeren is de helft van het succesvolle modeduo Viktor en Rolf, dat de afgelopen 25 jaar hoge ogen gooit in de internationale modewereld. Niet alleen met opvallende couture, maar ook met succesvolle geuren.

Mabel is al jaren goed bevriend met Viktor en Rolf

Mabel is al jaren goed bevriend met het ontwerpersduo. Voor haar bruiloft in 2004 hebben ze haar japon ontworpen, net als de jurk die ze droeg bij de herdenkingsplechtigheid voor haar verongelukte man prins Friso. Ook heeft ze in mei in Rotterdam een tentoonstelling over Viktor en Rolf, die al 25 jaar in het vak zitten, geopend”, schrijft de Telegraaf.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Viktor en Rolf bij opening Vogue Fashion Festival in Amstel Hotel