NATAN showt SS21 collectie tijdens Amsterdam Fashion Week
©Peter Stigter

Op vrijdag 18 september showde modehuis NATAN de nieuwste SS21 collectie in het EYE Filmmuseum in Amsterdam. Geïnspireerd door de primitieve schilderijen van Henri Rousseau, brengt ‘Tropical Utopia’ een eerbetoon aan de natuur en botanische sensaties.

Vrolijke kleuren en gedurfde texturen

Denkbeeldige tropische landschappen worden vertaald in vrolijke kleuren en gedurfde texturen. De in totaal 40 ‘ready-to-wear’ looks creëren samen een tijdloze elegantie in ’tropical’ stijl.

NATAN showt SS21 collectie tijdens Amsterdam Fashion Week
Foto: ©Peter Stigter

Natuurlijke materialen met nadruk op zijde

Voor de SS21 collectie is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, waarbij de nadruk ligt op zijde. Het kleurenpalet bestaat uit wit, oudroze en geel gecombineerd met grafische lijnen en tropische, felle prints. Verschillende volumes worden afgewisseld met een mix van zowel zachte als rechte lijnen in eenzelfde silhouet. De collectie vormt de perfecte zomergarderobe dankzij soepel vallende jurken, geprinte blouses en relaxte pantalons.

NATAN showt SS21 collectie tijdens Amsterdam Fashion Week
Foto: ©Peter Stigter

Het event vindt plaats op meerdere locaties

De opening van de Amsterdam Fashion Week vond donderdag 17 september plaats in Museum Voorlinden in Wassenaar. Het fashion-event vindt dit jaar plaats op diverse locaties. Alle shows zijn coronaproof en voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Zaterdag 19 september vindt de laatste dag van de Amsterdam Fashion Week plaats.

VTA Fashion

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel -> Wisseling van de wacht bij Amsterdam Fashion Week