MAKE.BELIEVE trend-event op 26 maart in Amsterdam
Credits beeld Athi Patra Ruga via Whatiftheworld

MAKE.BELIEVE trend-event op 26 maart in Amsterdam

“wegens succes in de herhaling”

Op maandag 26 maart 2018, van 14:00 uur tot 17:00 uur is het in het Torpedo Theater aan de Sint Pieterspoortsteeg 33 tijd voor het design/lifestyle trend-event MAKE.BELIEVE.

Het evenement staat onder leiding van Anna Borsboom, de hoofdredacteur van Stylink, zij fungeert als spreker. Ellen Groenveld is tijdens de dag in Amsterdam de Master of Ceremony.

Hoe beïnvloedt het post truth tijdperk stijl- en consumententrends? Wat is de betekenis van belevenis en bind je mensen die willen ontspullen aan je merk? Deze vragen staan onder meer centraal tijdens het trendy evenement voor iedereen die werkt in design en/of lifestyle – van brand manager tot designer, van inkoper tot marketeer.

Afgekloven authenticiteit

De afgelopen jaren leek authenticiteit het belangrijkste wapen van merken. Een authentiek verhaal (nog zo’n buzzwoord: storytelling) zou voldoende zijn voor terugkerende klanten en vrijwillige brand ambassadors. Ondertussen beginnen al die authentieke verhalen van authentieke persoonlijkheden wel heel erg op elkaar te lijken. Hoe echt zijn ze? Maakt dat eigenlijk nog iets uit?

Fake fun, simple lifes

Terwijl authenticiteit aan betekenis heeft verloren is nep het nieuwe normaal geworden. Niet het ‘gewoon normaal’ van Mark Rutte, maar een uiterst fantasierijke wereld waarin voortdurend wordt gespeeld met verwachtingen en betekenissen. Tegelijkertijd lijkt iedereen te streven naar een eenvoudig, stressvrij leven met zo min mogelijk spullen. Hoe bind je die nieuwe minimalisten aan je merk?

De volgende onderdelen staan in ieder geval op het programma:

Nep als het nieuwe normaal

Over stijl- en consumententrends, met voorbeelden uit mode, wonen, kunst en lifestyle.

Marketing met meaning en magic

Over hoe je betekenis kunt toevoegen aan merk en marketing.

Vragen en discussie

Jouw vragen en ideeën centraal.

Netwerken!

Oude bekenden en nieuwe gezichten.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

H&M creëert jurk van plastic afval uit zeewater