Vogue Fashion Festival
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Iconen en influencers uit modewereld bij Vogue Fashion Festival

Na een groot succes in Londen en Parijs organiseert Vogue Nederland dit jaar voor het eerst het Vogue Fashion Festival in Amsterdam! Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober a.s. vindt de eerste Nederlandse editie van Vogue Fashion Festival plaats in het Amstel Hotel.

Vogue Fashion Festival

Modeliefhebbers kunnen zich tijdens het Fashion Festival laten inspireren door de grootste iconen en influencers uit de mode-industrie. Alle grote namen uit de modewereld verzamelen zich hier speciaal voor Vogue Nederland om te spreken op de allereerste editie van Vogue Fashion Festival. Ontwerpers, influencers en een mooi aantal mode-iconen laten hun stem horen in Vogue Talks: seminars, masterclasses en workshops waarin ze hun ervaringen en visie op de modewereld met de bezoekers delen.

Sprekers

Sprekers zijn onder andere fashion designers Viktor & Rolf, influencer en oprichter van ‘Hey Woman!’ Veronika Heilbrunner, fashion designers Dsquared2 en influencer Negin Mirsalehi.

Vogue World

In Vogue World kan je jezelf twee dagen laten onderdompelen in de Vogue-lifestyle met diverse beauty- en stylingworkshops, de nieuwste Vogue-sweater wordt verkocht in de Vogue Store en er kan genoten worden van een hapje en drankje in een echt Vogue Café.

Programma

Ben je nieuwsgierig naar het hele programma? Klik dan hier.

vrijetijdamsterdam.nl

Tip: neem ook eens een kijkje op onze Fashion-pagina.

Gerelateerde artikelen:

Unieke kans, speeddaten in het Amstel Hotel

De stylist van Michelle Obama komt naar het Vogue Fashion Festival

Vogue is de droom van iedere modejournalist