Fashionliefhebbers: SAVE THE DATE 8 EN 9 JULI 2018
Modefabriek Amsterdam in 2017. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Fashionliefhebbers: SAVE THE DATE 8 EN 9 JULI 2018

Fashionliefhebbers uit Amsterdam en omstreken opgelet. Op de data 8 en 9 juli 2018 staat de nieuwe zomerse editie van Modefabriek in de Amsterdamse RAI op de kalender.

Modefabriek is een toonaangevend en inspirerend modevakevenement. Creativiteit zit in het DNA van Modefabriek, zij begrijpen dat creativiteit goed is voor business – en voor plezier. Modefabriek creëert een relaxed en vriendelijk festival, waar alle modeprofessionals samenkomen met het streven om elkaar te ontmoeten. Een event waar P2P (People 2 People) bijna nog belangrijker is dan B2B.

Modefabriek staat bekend als een proactief en inspirerend event 

Modefabriek staat bekend als een proactief en inspirerend fashion trade event in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1996, is het uitgegroeid tot zoveel meer dan een business-to-business event. Modefabriek is een mash-up van collecties, modeshows, expo’s, shops, lezingen, masterclasses, food, drinks, muziek en veel meer. Modefabriek is een halfjaarlijks modevakevenement dat business combineert met inspiratie.

Modefabriek is onderverdeeld in 4 districten 

Modefabriek is onderverdeeld in 4 districten gebaseerd op lifestyle, imago en distributie van de collecties. Dit zorgt voor een heldere en eigentijdse overview voor zowel exposanten als bezoekers. Door de verschillende districten krijgen merken de kans om hun collecties en concepten in de juiste omgeving te presenteren die het beste aansluit bij hun merk.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd bericht:

Op zoek naar prints en oversized jasjes in Amsterdam