Fashion Week New York van start gegaan

YouTube credits: TheTalko

Fashion Week New York van start gegaan

In New York is donderdag 8 februari de fashion week (Fall 2018 Women’s) gestart. Het mode-evenement duurt tot en met 16 februari 2018 en vindt plaats in Spring Studios, met extra shows op Industria, in New York.

IMG, organisator van de fashionweek maakte onlangs het voorlopige schema bekend. De shows zullen de collecties van topontwerpers bevatten zoals Adam Selman, Stacey Bendet (Alice + Olivia), Jeremy Scott, John Elliott en Nicole Miller.

De echte fashion-liefhebbers kunnen hun hart ophalen de komende periode. De Fashion weken van de andere ‘grote drie’ vinden ook de komende periode plaats. In Londen van 16 tot en met 20 februari 2018, Milaan van 21 tot en met 27 februari en in Parijs is het tijd voor de crème de la crème van 27 februari tot en met 6 maart 2018.

Fashionweek Amsterdam

Ook in ons eigen land vindt er jaarlijks een fashionweek plaats. Die fashionweek barst in januari en juli los met de halfjaarlijkse Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. De volgende editie van dit beroemde evenement voor professionals en liefhebbers van mode vindt plaats op het Westergasterrein in de maand juli 2018 in Amsterdam en staat in het teken van de …

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Bijna weer tijd voor Modefabriek in de RAI 

Fashion: Amsterdam Denim Days 2017