ELITE MODEL LOOK NEDERLAND MAAKT FINALISTEN 2019 BEKEND!
16 kandidaten staan in de grote jaarlijkse Elite Finale Show 2019! 12 oktober, Studio’s Aalsmeer

Duizenden enthousiaste modellen in spé hebben zich het afgelopen jaar tijdens één van de regionale casting-dagen aan Elite Model Look Nederland gepresenteerd. Na een spannende halve finale in het gloednieuwe centrum Leidsche Rijn Utrecht, zijn 16 finalisten, waarvan 8 jongens en 8 meiden, dit weekend door de internationale jury bekend gemaakt. Zij schitteren op zaterdag 12 oktober op de catwalk van de Elite Model Look Nederland Nationale Finale Show, welke plaatsvindt in Studio’s Aalsmeer.

Nationale Finale Elite Model Look Nederland
Tijdens de Elite Model Look Nationale Finale, strijden de 16 finalisten om een felbegeerde 1e plaats. Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam krijgt de mannelijke en vrouwelijke winnaar een plaats in de grote, Internationale Finale Show, waar talenten uit maar liefst 40 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren, en kans maken op een internationaal contract bij Elite World ter waarde van €150.000,-. De presentatie van de avond is in handen van niemand minder dan Lieke van Lexmond.

Elite Model Look organiseert dit jaar de 36e editie van de prestigieuze en internationale modellenwedstrijd en geeft duizenden jongens en meiden tussen de 14 en 28 jaar de kans om in de voetsporen te treden van topmodellen. Met grote namen als Cindy Crawford, Gisele Bündchen en de Nederlandse Lara Stone, is EML jaarlijks op zoek naar nieuwe gezichten om catwalks wereldwijd te veroveren.

Met trots maakt de Elite Model Look jury bestaande uit Hanna Hachula (Elite Amsterdam), Suzanne Pots (Elite Amsterdam), Nodar Beghiyl (EML Nederland), Lydia Vilanova (Women Paris), Richard Lucassen (Goldwell Benelux) de finalisten bekend:

Finalisten EML Nederland 2019

Naam Woonplaats
Meiden
Nynke Gendt
Cathalina Leusden
Filou Eindhoven
Mithsi Hoogvliet
Rikkie Den Helder
Tess Eindhoven
Jasmina Tilburg
Helena Arnhem
Jongens
Kerem Nijmegen
Raphael Amsterdam
Dillon Amsterdam
Raviq Amsterdam
Romeo Dordrecht
Tobias Den Haag
Merijn Uitgeest
Niels Zeist
Elite Model Look Bootcamp

Tijdens een intensieve bootcamp in Studio’s Aalsmeer worden de finalisten optimaal voorbereid aan de hand van trainingen, workshops en fotoshoots van professionals uit de wereld van fashion, beauty en gezondheid. Ook worden zij begeleid en klaargestoomd door middel van fotoshoots, catwalk training, fittings en advies.

Voor de laatste updates, tips en nieuwtjes kan je ook terecht op:
Facebook: www.facebook.com/EliteModelLookNederland
Twitter: https://twitter.com/emlnederland
Instagram: https://www.instagram.com/elitemodellooknetherlands
YouTube: www.youtube.com/EliteNederland

OVER ELITE MODEL LOOK

Opgericht in 1983, Elite Model Look is de meest prestigieuze internationale modellen zoektocht waaraan vele Super Modellen hun carrière hebben te danken. Zoals Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Lara Stone en Alessandra Ambrosio. Elk jaar nemen duizenden kandidaten verspreid over meer dan 40 landen deel aan deze buitengewone modellen zoektocht wat beschouwd moet worden als lanceerplatform, niet alleen voor een carrière als model, maar ook om internationaal aan de top te komen.

OVER GOLDWELL: OFFICIAL PARTNER ELITE MODEL LOOK NEDERLAND

Goldwell kent de modellenwereld als geen ander. Het exclusieve kappersmerk werkt wereldwijd voor en met gepassioneerde stylisten en fashionexperts. Hun looks sierden catwalks in alle grote modesteden – van Parijs tot New York, van Londen tot Sydney. Vol trots helpen zij mee om de deelname van de kandidaten tot een succes te maken, vanaf de eerste castingdagen tot en met de finale.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Bierborrel bij Strandzuid als feestelijke afsluiting zomerseizoen