3 X de beste juweliers (per stadsdeel)
Afbeelding van Colin Behrens via Pixabay

Ben je op zoek naar de beste juweliers in Amsterdam? In de hoofdstad zijn een aantal juwelierszaken waar je best eens een bezoekje aan kunt brengen. Een Juwelier verkoopt (trouw)ringen, kettingen, armbanden, horloges, hangers, broches en anderen. Deze sieraden kunnen van materialen zijn gemaakt zoals goud, zilver, platina, roodgoud, geelgoud, witgoud en diamant. Speciaal voor de juwelenliefhebbers maakten we het overzicht met de beste juweliers in Amsterdam!

Zuid, centrum

Zuid

Tourbillon Boutique

Op zoek naar een klokje met diamantjes? Dan zou je een bezoekje kunnen brengen aan Tourbillon Boutique. In deze boetiek kun je zeven dagen per week terecht voor een fijne selectie aan uurwerken. Je shopt hier in een eigentijdse setting. De collectie bestaat naar eigen zeggen uit producten met luxe- en modemerken. Je vindt items van merken zoals Breguet, Harry Winston, OMEGA en anderen.

De P.C. Hooftstraat is de bekendste en duurste winkelstraat in Amsterdam. Misschien zelfs wel van Nederland. In deze straat zitten vele winkels van gerenommeerde merken gevestigd. Er zijn vaak mooie auto’s te zien en vele bekende Nederlanders doen hier hun inkopen.

Adres: Pieter Cornelisz Hooftstraat 72

Centrum

GASSAN Dam Square Juwelier

Deze Juwelier is gevestigd aan het Rokin op zeer korte afstand van de Dam in Amsterdam. Vele mensen zijn weleens op bezoek geweest bij GASSAN Dam Square Juwelier. Het assortiment bestaat uit herenhorloges, GASSAN diamanten, trouwringen en verlovingsringen.

Het Rokin is een straat en water in de hoofdstad, gelegen tussen het Muntplein en de Dam. Het is een zeer druk deel van Amsterdam. Dagelijks passeren er vele toeristen de revue.

Adres: Rokin 1-5

Royal Coster Diamonds

Royal Coster Diamonds is ’s Werelds oudste diamantslijperij met een rijke geschiedenis. Deze onderneming heeft meer dan 200 jaar ervaring op het gebied van het slijpen van diamanten. Ze weten precies hoe een diamant werkt. Ze hebben sieraden gemaakt voor een aantal prominenten.

De Paulus Potterstraat ligt in Amsterdam Zuid. In de buurt van Royal Coster Diamonds zijn vele dingen te doen. Zo ligt deze locatie in het Museumkwartier. De belangrijke musea rondom het Museumplein vormen het middelpunt van deze buurt. Denk bijvoorbeeld aan het Rijksmuseum, Moco Museum, Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum.

Adres: Paulus Potterstraat 2

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam