CLUSE opent Pop-Up Café in De 9 Straatjes
CLUSE X REE7

CLUSE opent Pop-Up Café in De 9 Straatjes

Op zaterdag 7 april opent horloge- en sieradenmerk CLUSE de deuren van haar eigen pop-up café in De 9 Straatjes in Amsterdam. Speciaal voor deze dag wordt ‘Ree7’ voor 1 dag omgebouwd tot een ware CLUSE wereld waar de vier horlogemodellen La Garçonne, Triomphe, La Roche (Petite) en La Vedette tot leven komen. Het CLUSE café is zaterdag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Er zullen zaterdag influencers aanwezig zijn

Er zullen zaterdag influencers aanwezig zijn die je zullen laten zien hoe je in combinatie met jouw favoriete CLUSE horloge de perfecte foto maakt voor Instagram. Bij een aankoop krijg je 20% korting op je horloge en een fantastische FreakShake.

CLUSE opent Pop-Up Café in De 9 Straatjes
CLUSE opent Pop-Up Café in De 9 Straatjes
Verbinding van de Prinsengracht, de Keizersgracht, de Herengracht en het Singel

Ree7 zit gevestigd in de Reestraat nummer 7 in De 9 Straatjes in Amsterdam. De 9 Straatjes zijn een aantal winkelstraatjes in Amsterdam-Centrum. De straatjes verbinden de Prinsengracht, de Keizersgracht, de Herengracht en het Singel met elkaar. Sinds de jaren negentig presenteren de ondernemers zich onder deze naam. Ze vormen binnen het westelijk deel van de grachtengordel een buurt met veel kleine, aparte winkeltjes en restaurants.

vrijetijdamsterdam.nl