Appelsap opent pop-up store en showt fashion-collectie

In aanloop naar het Appelsap festival op 12 augustus lanceert Appelsap volgens traditie weer een fashion-collectie, met dit jaar eigen items en een capsule-collectie in samenwerking met het Amsterdamse collectief ORDER. Om dit te vieren opent Appelsap een pop-up store van 3 t/m 11 augustus in skateshop Ben-G, aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam. Daarnaast kondigt Appelsap in samenwerking met G-Star RAW de Karaoke-stage op het festival met Sevn Alias en Adje aan.

Appelsap festival collectie 2017

Ieder jaar lanceert Appelsap een mode-collectie bij het festival. Deze editie bestaat de collectie uit een serie t-shirts, sweaters, een fanny-pack en customized patches. Het Amsterdamse collectief Order, bestaande uit toonaangevende creatieven, tattoo-artiesten en DJ’s, ontwierp voor Appelsap een ‘capsule collection’. De collectie is vanaf donderdag 3 augustus te verkrijgen in de Appelsap pop-up store en via de webshop van Appelsap. Ook tijdens het festival zelf is een gelimiteerde oplage verkrijgbaar.

Appelsap Pop up Store en expositie

Op 3 augustus wordt de tijdelijke winkel feestelijk geopend aan de Nieuwezijds Voorburgwal en presenteert Appelsap in samenwerking met Smirnoff de foto-expositie ‘One Love’, met werk van Lotte van Raalte, die dit jaar in Kaapstad de Appelsap-campagne schoot. De prints zijn op deze avond te koop en de opbrengst wordt geschonken aan Project I Am – A Township Filmschool, een Nederlandse stichting in Langa, Kaapstad. De studenten van de school werkten mee aan de Appelsap ‘One Love’ campagnefilm. Na de opening van de pop-up winkel gaat het feestje nog even door tijdens de officiële Appelsap pre-party bij LAPA in Club Claire.

G-star RAW Karaoke Stage met Sevn Alias en Adje

Voor het derde jaar op rij slaan G-Star RAW en Appelsap de handen ineen en wordt op het festival De G-Star RAW Karaoke Stage opgebouwd. Bezoekers kunnen luidkeels hun favoriete hiphop- en R&B hits meezingen en worden hierbij vergezeld door niemand minder dan Sevn Alias en Adje. Bezoekers van de karaoke-stage kunnen gaan voor een moment of fame én een uniek G-Star polsbandje bemachtigen waarmee je in alle G-Star stores 25% korting op je aankoop ontvangt.

Rotjoch United Appelsap 2017

Rotjoch is ook dit jaar weer host van zijn eigen blok ‘Rotjoch United’ op de Main stage. Hier presenteert hij een mix van de beste artiesten van eigen bodem. Om je alvast warm te maken, dropte 101Barz afgelopen vrijdag een bijna 6 minuten durende posse-cut (zie filmpje hierboven) van enkele van de artiesten die hier te zien zullen zijn.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Appelsap gaat voor internationale allure met one love campagne