Voorrondes Amsterdamse Popprijs
Afbeelding via Amsterdamse Popprijs

De Amsterdamse Popprijs 2021 gaat bijna van start. Van 23 september t/m 4 oktober spelen er 30 acts, verdeeld over vijf voorrondes op verschillende locaties in de stad.

De deelnemers krijgen ieder twintig minuten om zich te presenteren. Elke voorronde levert een winnaar op, de overige zeven plaatsen in de halve finale worden verdeeld door middel van wildcards. Twaalf halvefinalisten strijden uiteindelijk op dinsdag 12 en maandag 18 oktober in Paradiso om zes finale plaatsen. De finale vindt plaats in de Melkweg in november.

De vijf voorrondes vinden verdeeld over 2 weken plaats, op verschillende podia in Amsterdam. Onderstaand is de dagindeling te vinden. Om zoveel mogelijk publiek toe te laten, werken wij met de Coronatoegangsbewijzen. Dit wil zeggen dat het publiek, deelnemers en personeel een vaccinatie-, herstel- of negatief testbewijs moet laten zien. De test mag niet ouder zijn dan 24 uur en vraag je aan via Testen voor Toegang. Vervolgens laat je bij de ingang je QR-code zien via de CoronaCheck app. Deze is te downloaden via de App Store (Apple) of Play Store (Android).