Inschrijving 35e editie AKF Sonneveldprijs geopend
Foto via AKF

Het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF) nodigt artiesten uit die uitblinken in kleinkunst, cabaret, spoken word, storytelling, stand-up comedy, muziek en/of zang. Het AKF staat open voor verschillende genres binnen de kleinkunst en helpt talenten de beroepspraktijk in.

In 2022 viert het AKF haar 35 jarig jubileum. Het concours om de AKF Sonneveldprijs is een springplank voor talenten. In de afgelopen jaren wonnen onder meer Thomas Acda, Maarten van Roozendaal, Van der Laan en Woe, Pieter Derks, Yentl en de Boer, Stefano Keizers, Glodi Lugungu, Rosa da Silva, Lotte Velvet en n00b.

Het AKF verzorgt het op maat gemaakte Keep an Eye Masterclasses programma waarin talenten de kans krijgen zich te ontwikkelen. Professionals zoals Herman van Veen, Wimie Wilhelm, Theo Nijland, Vera Mann en Raoul Heertje verzorgden eerder deze masterclasses.

Dit intensieve traject dat al tijdens de voorrondes van start gaat, stelt artiesten in staat om hun programma uit te werken en te sparren met de ‘master’.

Inschrijven

Tot en met 24 september 2021 kunnen artiesten zich inschrijven op www.AKF.nl.
De voorrondes vinden plaats in Amsterdam op 1 oktober (Podium Mozaïek), 2 oktober (Tolhuistuin), 6 oktober (CC Amstel), 8 & 9 oktober 2021 (Theater Bellevue).

Ga voor meer informatie naar www.akf.nl. Voor vragen over inschrijvingen kan gemaild worden naar info@AKF.nl.