Finalisten Mooie Noten 2021 bekend
Foto via Mooie Noten

Na vier geweldige voorrondes in De Nieuwe KHL op woensdag 12, donderdag 13, woensdag 19 en donderdag 20 mei zijn de zes finalisten van Mooie Noten 2021 bekend. “KY. was onze winnaar in de eerste voorronde nadat Leah Rye er een dag later met de winst vandoor ging. Een week later was op woensdag Melle de winnaar met op donderdag Marta Arpini. De twee wildcards zijn voor niemand minder dan PESCA en Koolstrae“, aldus een woordvoerder van Mooie Noten 2021.

Gratis livestream

De zes acts zijn op 12 juni te zien in de Vondelkerk! Helaas is het nog niet mogelijk een finale te organiseren met publiek. Hierdoor heeft de organisatie besloten dat de avond via een livestream bekeken kan worden. De livestream kan gratis en vanaf de bank bekeken worden.

Edities terug kijken

Wil jij de vier rondes van de online editie van Mooie Noten 2021 terugkijken? Ze hebben alle voorrondes op hun YouTube-kanaal geplaatst. Daar kun je alles op je gemakje nog eens terugkijken. “Sit back, relax en geniet van alle deelnemers van de voorrondes”, aldus een woordvoerder van Mooie Noten 2021.