Festival Oost TAPT de Biergarten Editie 2021 gaat door!
Gezelligheid tijdens de Biergarten in Utrecht! Foto: © TK Photography 2021

Goed nieuws voor liefhebbers van bier, gezelligheid én festivals. Het bierfestijn ‘Oost TAPT de Biergarten Editie 2021’ gaat komend weekend door. Het festival dat is omgetoverd tot Biergarten, vindt plaats op de Jaap Eden Baan in Amsterdam Oost. Omdat het festival vorig jaar niet door kon gaan, vieren ze dit jaar samen met Amsterdamse bierliefhebbers, de vijfjarige jubileumeditie.

Onder het motto “Ook zo’n zin in een biertje? Wij ook!” heeft de organisatie het evenement net iets anders ingericht dan normaal. “We willen zeker weten dat het evenement door gaat. Daarom hebben we ervoor gekozen om er een ware Biergarten van te maken. We werken met shifts, iedereen kan zitten, er mogen maximaal 6 personen aan tafel en we houden ons aan de 1,5 meter policy. Het gaat de pret zeker niet drukken, integendeel. Zittend dansen is nog nooit zo leuk geweest”, laat een woordvoerder weten namens festival Oost Tapt.

“Waar TAPT normaal gedurende de dag opbouwt naar een groot feest op het eind, is dat nu niet mogelijk helaas. En dus moeten de mensen er aan hun eigen lange tafel hun eigen feestje van maken. We vragen de mensen bijvoorbeeld lekker veel tafelspelletjes mee te nemen, dan zorgen wij voor al het lekkere bier, het heerlijke eten, gezellige achtergrond tunes en een Silent Bingo!

Saai wordt het zeker niet. Dat hebben we tijdens onze Biergarten in Utrecht gezien. Dat vonden de mensen verdomd gezellig.”

Kaarten en exclusieve kortingsactie

De zaterdageditie is al helemaal uitverkocht. Voor de vrijdag- en zondagseditie zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Zo kun je er op vrijdag een gezellige VRIJMIBO van maken en op zondag chillen tijdens de SUNDAY SESSIONS.

De lezers van vrijetijdamsterdam.nl kunnen gebruik maken van een exclusieve kortingscode: TAPTVTA01. Hiermee ontvang je 20% korting op de huidige tickets.

Voor kaarten en meer informatie bezoek je: https://taptfestival.nl/.

Oost TAPT de Biergarten Editie 2021

Jaap Eden Baan, Amsterdam Oost

Openingsdata en tijden:

Vrijdag 23 juli (18+)

17:00 – 23:00 uur

Zaterdag 24 juli (18+)

Shift 1 | 12:00 – 17:00 uur (Uitverkocht)

Shift 2 | 18:00 – 23:00 uur (Uitverkocht)

Zondag 25 juli (Alle leeftijden)

13:00 – 21:00 uur

 

 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam