DJ's in Amsterdam: Interviews met Vrije Tijd Amsterdam
DJ Nina Sanetti

Er zijn enorm veel leuke DJ’s in Amsterdam. De redactie van VTA interviewt met enige regelmaat leuke lokale DJ’s in Amsterdam. Bekijk via dit blog over welke leuke DJ’s we al een artikel gepubliceerd hebben!

4 juli 2021

PRIMEUR: DJ NINA verandert van artiestenaam en knalt verder als ‘Nina Sanetti’

Een leuke primeur in de Amsterdamse uitgaansscene! DJ NINA maakt vandaag bekend haar artiestenaam te veranderen naar ‘Nina Sanetti’. Vrije Tijd Amsterdam stelde de in Amsterdam geboren en getogen dj een aantal vragen!

21 juni 2021

DJ Jill Kleinjan: “Ik kijk uit naar dansende mensen, heerlijke tunes en vrolijke gezichten”

Clubs en festivals mogen vanaf 30 juni weer de deuren openen. Dat betekent dat dance-liefhebbers weer kunnen feesten en dat de meeste dj’s weer plaats kunnen nemen achter hun vertrouwde draaitafels. Vrije Tijd Amsterdam blikt de komende tijd met dj’s vooruit naar een nieuwe fase van het club- en festivalseizoen. In deze editie deden we dit met DJ Jill Kleinjan.

DJ's in Amsterdam: Interviews met Vrije Tijd Amsterdam

26 maart 2020

DJ Cenkson: “Hoogtepunt is mijn debuut bij Mysteryland geweest”

“De muzieksmaak die ik heb ligt breed. Ik probeer daarom ook zoveel verschillende genres en muziekstijlen in m’n sets te verwerken en die ook met elkaar te combineren. Van Afro, Latin, Caribbean, HipHop en R&B tot House, Moombahton en ga zo maar door. Maar mijn passie ligt toch wel bij HipHop muziek”, aldus DJ Cenkson.

16 januari 2020

DJ Invictim: ‘een man met een muzikale missie’

“Ik ben ontzettend ambitieus. Ik heb mijn studie aan de kant geschoven om me volledig te richten op draaien, produceren en feestjes geven dus ik probeer er uiteraard alles aan te doen om dit alles zo groot mogelijk te maken”, reageert dj Invictim (Tim van den Brink) op de vraag of hij veel ambitie heeft.

De in 1994 geboren muziekartiest timmert sterk aan de weg en lijkt bezig met een ‘niet te stoppen’ muzikale missie. Voor Vrije Tijd Amsterdam redenen genoeg om hem eens te interviewen.

DJ's in Amsterdam: Interviews met Vrije Tijd Amsterdam
DJ Invictim tijdens Mystic Garden.

27 maart 2019

Ambitieuze beroepsentertainer DiVine: “Er komt nog zoveel moois aan”

Dj, vocal-mc en songwriter DiVine is niet te stoppen. De van muziek bevlogen levensgenieter hopt, met vrouwlief aan haar zijde, van feest naar feest in binnenland en buitenland. Gesterkt door een microfoon als vocal-mc of achter de draaitafels, brengt ze een energierijke en vrolijke vype over op de aanwezigen.

Wie de overvolle agenda van DiVine kent zou het niet geloven maar de artiest zit nog steeds vol met ambitie. Vrije Tijd Amsterdam sprak met DiVine onder andere over haar nieuwe website, de site DJanetop.com, ontwikkelingen op het gebied van EP’s, kinderwensen en haar favoriete plekken om te draaien.

DJ’s in Amsterdam: Interviews met Vrije Tijd Amsterdam
DiVine tijdens Pride R’dam 2018. Foto: Peter van Geest

26 februari 2019

Afrolosjes: ‘de muziek is onze zon, wij zijn de panelen’

Vrije Tijd Amsterdam duikt in de wereld van Amsterdamse dj’s en vj’s. Creatieve artiesten die week in week uit de bezoekers in de diverse nachtclubs en op festivals die de stad rijk is een onvergetelijke dansnacht of festivaldag bezorgen. Vandaag in het vierde interview, spraken we met de Afrolosjes!

11 juli 2017

Fedde Le Grand: “Cirkel rond voor dance-event pioniers van Sensation”

“De cirkel is nu echt rond. De organisatie had mij gevraagd een anthem te maken voor de sloteditie van Sensation in Nederland. Toen ik ze belde met de track ‘Keep On Rising’ die ik verzonnen had op het nummer van ‘Ian Careys’, met de vraag of ze dit interessant vonden was het gelijk een schot in de roos. Het nummer was namelijk gedraaid op de begrafenis van Miles Stutterheim. Mede door Miles is Sensation White ontstaan en hij was onder meer ook het creatieve brein achter het ontstaan van Sensation in 2000. Hierdoor was iedereen meteen super enthousiast”, laat DJ en ‘Mister Sensation’ Fedde Le Grand weten ongeveer een half uur voordat hij zijn opwachting maakte als één van de smaakmakers tijdens de dik uitverkochte Sensation ‘The Final’.

 

 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam