Comedian Todd Barry op 17 mei te zien in Boom Chicago

Leuk nieuws voor fans van Todd Barry! De stand-up comedian zal op 17 mei 2022 een optreden geven in Boom Chicago in Amsterdam. Deze Amerikaanse comedian heeft een volstrekt eigen stijl en zal met zijn kalme, deadpan humor de zaal doen schudden van het lachen. De kaartverkoop van deze voorstelling start op woensdag 15 december om 11 uur via Ticketmaster. Dat heeft concertorganisator MOJO vandaag bekend gemaakt.

Zeven jaar geleden stond Todd Barry al eens bij Boom Chicago op het podium. Toen zag het publiek al waarom hij door collega-comedians de hemel in wordt geprezen. Met zijn gortdroge, relaxte stijl vertelt hij slimme, soms wat absurdistische grappen en gevatte anekdotes. Todd Barry is een volstrekt unieke persoonlijkheid. Bovendien is hij een meester als het gaat om publieksparticipatie. Barry kan elke situatie aan door zijn jarenlange ervaring en geweldige gevoel voor humor.

Inmiddels heeft Todd Barry drie stand-up comedy specials uitgebracht, waarvan de laatste op Netflix is te zien. Daarnaast is hij veelvuldig te zien geweest in TV-series en films als The Wrestler, Road Trip, Chappelle’s Show, Spin City, Sex and the City en praktisch alle Amerikaanse Late Night talkshows. Een van zijn glansrollen was die van “the third Conchord”, het bongospelende derde bandlid in de legendarische serie Flight of the Concords. Ook is hij de auteur van het reisboek Thanks You For Coming To Hattiesburg.

Tickets voor de hilarische show van Todd Barry zijn vanaf 15 december te koop.

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam