De Amsterdamse Popprijs gaat van start in Amsterdam. Er wordt begonnen met vijf voorrondes. Deze vinden plaats van zaterdag 25 september tot en met 4 oktober. Tijdens de voorrondes spelen er 30 acts, verdeeld over vijf voorrondes op verschillende locaties in de stad
Foto via GRAP

De Amsterdamse Popprijs gaat van start in Amsterdam. Er wordt begonnen met vijf voorrondes. Deze vinden plaats van zaterdag 25 september tot en met 4 oktober. Tijdens de voorrondes spelen er 30 acts, verdeeld over vijf voorrondes op verschillende locaties in de stad.

Versoepelde maatregelen

Naar aanleiding van de versoepelde maatregelen per 25 september is de voorronde in Splendor door de organisatie verplaatst naar woensdag 29 september. Daarnaast is het mogelijk meer bezoekers te mogen ontvangen (75% van de capaciteit van de zaal).

Coronatoegansbewijzen

“Daardoor werken wij met de Coronatoegangsbewijzen. Dit wil zeggen dat het publiek een vaccinatie-, herstel- of negatief testbewijs moet laten zien. De test mag niet ouder zijn dan 24 uur en vraag je aan via Testen voor Toegang. Vervolgens laat je bij de ingang je QR-code zien via de CoronaCheck app. Deze is te downloaden via de App Store (Apple) of Play Store (Android)”, aldus de organisatoren.

Meer info: https://www.grap.net/competities/amsterdamse-popprijs