WENDE WORDT HUISKUNSTENAAR CARRÉ
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

WENDE WORDT HUISKUNSTENAAR CARRÉ EN BRENGT EXTRA VOORSTELLINGEN MENS

Carré en de talentvolle Wende Snijders gaan een artistiek huwelijk aan. Wende wordt huiskunstenaar van Carré en betrekt een eigen werkplek in het theater. Ook speelt ze op 17, 18 en 19 mei 2018 een exclusieve reprise van haar bejubelde en uitverkochte voorstelling Mens. Dat heeft Carré bekend gemaakt.

Veelzijdig en spraakmakend

“Ik ben een vrouw, ik woon en leef in de stad, hier zoek ik mijn geluk en mijn kansen. Zie hoe ik bang en laf ben, en soms moedig. Hoe ik faal en soms overwin.” Wende ontwikkelde zich de laatste jaren als één van de meest veelzijdige en spraakmakende artiesten en performers van ons land. Of het nu pop, electro, klassiek of hedendaagse muziek is, of zelfs een film, ze slaagt er keer op keer weer in haar publiek diep te raken. Rode draad bij alles wat ze doet; Wende wil verhalen vertellen, met een eigen stem, dwars door alle genres heen. En dat gaat haar erg goed af.

Expressie

Of het nu in het theater of in de club is, Wende’s shows zijn vol van expressie. Ook in haar nieuwe voorstelling staat ‘Storytelling on Music’ centraal. Ze benaderde gerenommeerde auteurs in binnen- en buitenland om met haar nieuwe verhalen en songs te schrijven. Met hen ging ze het gesprek aan over zichzelf, de toekomst, de taal en de wereld waarin ze zich begeeft. Het resultaat is een intieme, verrassende, spraakmakende en soms confronterende reis.

Extra informatie

Dit project is mede tot stand gekomen door ondersteuning van het Fonds Podiumkunsten en het Amsterdams Fonds voor de Kunsten. Kaartverkoop start vrijdag 25 augustus om 09:00 uur. Voorstellingen zijn op donderdag 17 mei, vrijdag 18 mei en zaterdag 19 mei.

vrijetijdamsterdam.nl