Open B.A.C. bij Betty Asfalt Complex
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Open B.A.C. bij Betty Asfalt Complex

Onder leiding van presentator Jochen Otten kan publiek dinsdagavond tijdens ’ Open B.A.C.’ bij het Betty Asfalt Complex eerste try-outs aanschouwen van jong en oud talent.

De Open B.A.C. is een spannende en afwisselende avond die elke dinsdag wordt gepresenteerd door een andere presentator en de verschillende optredens duren maximaal 15 minuten. De avond wordt muzikaal omlijst door een klein theatraal combo onder leiding van Mattijs Verhallen, dat de artiesten ook van passende begeleiding voorziet.

Ambitieuze talenten

In samenwerking met Ben Lansink, een van de motoren achter de veelgeprezen en 3 jaar geleden gestopte Open Bak in Theater De Engelenbak, creëren ze bij Betty Asfalt sinds oktober 2013 in het Betty Asfalt Complex (B.A.C) op eigen wijze weer een podium voor ambitieuze talenten op het gebied van kleinkunst, muziek, cabaret, varieté en wat je verder nog op een podium kan doen.

Presentatoren

Presentatoren waren de afgelopen twee jaar o.a. Dolf Jansen, Brigitte Kaandorp, Lenette van Dongen, Margot Ros, Erik van Muiswinkel, Paul Haenen, Patrick Stoof, Maike Meijer en Hetty Heijting.

Over Betty Asfalt 

Het Betty Asfalt Complex is een theater aan de Nieuwezijds Voorburgwal 282, Amsterdam. Het pand is een rijksmonument, was vroeger een school en Hendrik Bicker (1682-1738), een burgemeester van Amsterdam, woonde hier.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Er staat dinsdag bij de Rode Hoed ook iets leuks op het programma.