NEW MEMORIES – AYA – YOUNG PERFORMERS

NEW MEMORIES - AYA - YOUNG PERFORMERS
Credits: NEW MEMORIES

NEW MEMORIES – AYA – YOUNG PERFORMERS

Danstheater AYA maakt brutaal en interactief danstheater voor een jong publiek. Elk jaar maken jongeren uit Amsterdam onder professionele begeleiding een eigen versie van een AYA voorstelling. Deze show is op 8 en 9 februari te zien bij Dansmakers Podium.

New memories is een vertaling van de thema’s uit de voorstelling Black Memories die op 29 maart 2019 in première gaat.’ In ‘New Memories’ wordt niemand meer uitgesloten op basis van huidskleur, gender, geaardheid of geloofsovertuiging. Want de toekomst is van jou en de toekomst is nu’, aldus de bedenkers van deze voorstelling.

AYA Young Performers gaat in de nieuwe voorstelling ‘New Memories’ mee in een niet te stuiten ‘black culture’ beweging. Gestimuleerd door de film Black Panther, Queen B, Childish Gambino, rapper Kendrick Lamar die een Pulitzerprijs heeft gewonnen. Overal afro’s en dreads… black is beautiful, is powerful!

New Memories – AYA Young Performers

In ‘New Memories’ wordt niemand meer uitgesloten op basis van huidskleur, gender, geaardheid of geloofsovertuiging. Want de toekomst is van jou en de toekomst is nu!

Credits

Concept & regie: Victor Mentink & Kathrin Gramelsberger

Dans & spel: Ella Menke, Faas Musbach, Gernacia Boldewijn, Jullia van der Laan, Leloup Stout, Liam Minnebo, Lieve Wijnveen, Lieve Sluys, Lotte Smeenge, Luna Blook, Marinus Hondeveld, Mina Hondeveld, Layzmina Emerencia, Sawardi Aken, Yanira Gefferie, Yelahny Welles

Regieassistentie: Nicky Vroegop

Licht: Erik van Raalte

vrijetijdamsterdam.nl

Check ook ons laatste theaternieuws