Masterclass programma bij Internationaal Theater Amsterdam

Masterclass programma bij Internationaal Theater Amsterdam
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Masterclass programma bij Internationaal Theater Amsterdam

Heb je er altijd al eens van gedroomd dat je op het podium van het Internationaal Theater Amsterdam staat? Dat Het licht aangaat, het publiek ademloos toe kijkt en jij de sterren van de hemel speelt? Speciaal voor deze groep theaterliefhebbers wordt er bij het Internationaal Theater Amsterdam een masterclass georganiseerd. Spelervaring is niet vereist en meedoen kan vanaf 18 jaar. Tijdens het dagprogramma dat start om 11:00 uur en doorgaat tot en met 16:00 uur, zullen er meerdere belevenissen zijn. Zo kan je je tijdens ‘Het hout’ onder dompelen in alle facetten van het acteurschap en close-up met een van onze acteurs kennis maken.

Het programma bestaat uit een workshop, masterclass in het toneelbeeld van de voorstelling, een nagesprek met Gijs Scholten van Aschat en een voorstellingsbezoek. Die voorstelling wordt ‘s avonds bijgewoond in de Grote Zaal van Internationaal Theater Amsterdam.

Geinteresseerden wordt gevraagd om ter voorbereiding op de masterclass een scène uit het hoofd te leren. Deze scene is te downloaden via de website van het Internationaal Theater Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Drie lezingen bij Rembrandt thuis