Maandelijkse openbare rondleiding Internationaal Theater Amsterdam
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Maandelijkse openbare rondleiding Internationaal Theater Amsterdam

Altijd al eens een kijkje achter het toneeldecor willen nemen of überhaupt een kiekje achter de schermen bij het Internationaal Theater in Amsterdam? Dan hebben wij mooi nieuws voor u!

Iedere maand geven ze namelijk een rondleiding. Zaterdag 23 maart vanaf 15:00 uur is de eerstvolgende wandeling door de Stadsschouwburg. U kunt daar nog bij zijn als u dat leuk vindt.

Slenteren langs het toneel en de kleedkamers

‘Kom dwalen langs het toneel en de kleedkamers, en hoor alle verhalen over de geschiedenis van het gebouw en de grappigste anekdotes over wat zich hier de afgelopen eeuwen allemaal heeft afgespeeld’, aldus de organisatie van de rondleidingen van het Internationaal Theater in Amsterdam.

Uitleg over architectuur, muurschilderingen en grote art deco lampen

Terwijl bezoekers dwalen langs het toneel en de kleedkamers, krijgen ze tijdens de rondleiding uitleg over architectuur, de muurschilderingen en de grote art deco lampen. Ook worden er verhalen vertelt over de geschiedenis van het gebouw en horen de deelnemers anekdotes over wat zich in de Stadsschouwburg de afgelopen eeuwen heeft afgespeeld.

Rondleiding vindt eens per maand plaats

De rondleiding vindt eens per maand plaats. Check a.u.b. wel de Facebook pagina van het Internationaal Theater in Amsterdam. De zaterdag wisselt namelijk nog wel eens i.v.m. repetities, decorbouw of voorstellingen.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Volg ook ons blog ‘Theater in Amsterdam

PS Leuke dingen doen in Amsterdam 23/24 februari 2019