KORAY AVCI KONING VAN HET TURKSE LEVENSLIED START EUROPESE TOUR IN CARRÉ

KORAY AVCI KONING VAN HET TURKSE LEVENSLIED START EUROPESE TOUR IN CARRÉ
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam, maandag 11 november 2019 – Koray Avci, koning van het Turkse levenslied start zijn nieuwe Europese tour in Koninklijk Theater Carré, Amsterdam. Na zijn debuut in het theater op 4 november 2018, komt de van straatmuzikant naar ster getransformeerde zanger uit Turkije volgend jaar terug.

Avcı’s nieuwe concerten beloven weer een spektakel te worden waarbij het publiek ook op zijn nieuwe hits kan rekenen. Op woensdag 26 februari 2020 is de zanger weer te bewonderen in het theater aan de Amstel. De kaartverkoop start woensdag 13 november om 09.00 uur via www.carre.nl

Koray Avcı is één van de voorlopers als het gaat om de nieuwe generatie volksmuziek artiesten die op eigen wijze de liederen van onder andere de grootmeesters als Nazım Hikmet, Neşet Ertaş, Nurettin Rençber, Ahmet Kaya en Onur Akın vertolken. Van het concert in Carré kunnen zijn fans een mix van meeslepende ballads en uptempo sing-a-longs verwachten.

Naast Amsterdam geeft Koray ook een optreden in het concert- en congresgebouw de Doelen in Rotterdam op 1 maart 2020. Ook hier start de kaartverkoop voor op woensdag 13 november.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Tenacious D op 23 februari naar Ziggo Dome