Inschrijving Mooie Noten 2020 van start
Vrije Tijd Amsterdam ®

De inschrijving voor Mooie Noten is geopend. Singer-songwriters en akoestische duo’s of trio’s kunnen zich vanaf donderdag 23 januari inschrijven voor dé popsongcompetitie van Amsterdam. De voorrondes spelen zich af in Theater Bellevue, de Roode Bioscoop en De Nieuwe KHL.

De kick-off met alle deelnemers van Mooie Noten 2020 vindt plaats in de kelder van Paradiso. Acts kunnen zich tot en met maandag 2 maart inschrijven via www.grap.net. De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket dat bestaat uit onder meer een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd en optredens. GRAP organiseert Mooie Noten om aanstormend talent de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie.

Uit alle inschrijvingen worden 18 deelnemers geselecteerd die doorgaan naar een van de drie voorrondes. Drie voorrondewinnaars en drie acts met een wildcard staan vervolgens in de halve finale op maandag 8 juni in Paradiso. Uiteindelijk strijden drie acts in de finale om de titel en de prijzen in het Vondelpark Openluchttheater.

Prijzenpakket en inschrijven

De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket met daarin onder andere een waarde cheque voor muziekinstrumenten, studiotijd bij Sonic City Studios, coaching door specialist van GRAP, 5-rittenkaart voor repetitieruimte, workshop compositie/songwriting en een optreden op Festival The Brave. Acts kunnen zich tot en met maandag 2 maart 2020 inschrijven via het online inschrijfformulier op www.grap.net. Daarbij moet ook een geluidsopname, promotiefoto en biografie geupload worden.

Over Mooie Noten

Mooie Noten is de Amsterdamse popsong competitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen. Het uitgangspunt is de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. Mooie Noten is een begrip in Nederland, niet in de laatste plaats door de bijzondere podia waar de deelnemers kunnen spelen, met als hoogtepunt de finale in het Vondelpark Openluchttheater. Eerdere winnaars zijn onder andere Susann., Meis, Eelke Ankersmit, Pitou, Jana Mila en Lucas Hamming. Onder de oud-deelnemers horen onder meer Case Mayfield en Midas.

Over de GRAP

GRAP is de organisatie voor de Amsterdamse popmuziek. Doelstelling van de GRAP is het stimuleren van de Amsterdamse popmuziek en popcultuur en een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van Amsterdams popmuziektalent. Jaarlijks organiseert GRAP events als competities, showcases en festivals. Zo krijgen Amsterdamse bands en acts de gelegenheid zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Willow Mae neemt je mee op Liefdestour in Diemen op 7 februari

Leuke dingen doen in Amsterdam?