Een bonte avond in Klein Bellevue, maar dan in de middag

Zondag 18 maart nemen de zweverige singer-songwriter Gerson Main, licht heterofobe schrijfster Nicole Kaandorp en ambitieuze dichter ‘Tijdelijke Toon’ theater Klein Bellevue over met de voorstelling ‘Dek jij de lading even?’. De drie hebben besloten niet langer op zoek te gaan, maar gewoon te zijn. Zij hebben niet persé vragen maar wel de antwoorden.

BIES try-out

In BIES try-out op dinsdag 20 maart drie bijzondere gasten. Deze editie zijn dat onder andere Theo Maassen, Tobi Kooiman en Thijs van de Meeberg. BIES is hét try-out podium voor cabaret en kleinkunst. Eenmaal per maand in Klein Bellevue, dé cabaretkelder.

Kiki Schippers

De dagen erna van 21 maart tot en met 23 maart zal Kiki Schippers haar nieuwe avondvullende programma voor het eerste ten tonele brengen. Eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel: met haar liedjes verovert Kiki Schippers ieder publiek. Maar Kiki wil altijd meer. Waar houdt het op?

Flip en de Noormannen

De maand wordt op 27 en 28 maart afgesloten met Flip en de Noormannen met hun wervelwind van een voorstelling vol muziek, poëzie en cabaret. In een nieuwe wervelwind van een voorstelling vol muziek, poëzie en cabaret wordt Flip opnieuw bijgestaan door zijn muzikale kunstenaarscollectief De Noormannen.

Voor de gehele programmering kijk je op de site van Theater Bellevue.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Heb je eigenlijk al ons artikel gelezen over Het Over Het IJ festival?

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting