'Als Ik Nog Eens Word Geboren’
'Als Ik Nog Eens Word Geboren’ Photocredits: Theatergroep Flint

‘Als Ik Nog Eens Word Geboren’

Vanaf aanstaande woensdag, donderdag en vrijdag 2 tot en met 4 mei kunnen theaterliefhebbers zichzelf in ‘Theater de Roode Bioscoop’ verblijden met de voorstelling ‘Als Ik Nog Eens Word Geboren’.

Theatergroep Flint speelt dan volgens velen één van zijn meest ontroerende en meeslepende voorstellingen ooit: ‘Als Ik Nog Eens Word Geboren’.

“Passend in deze tijd van het jaar wordt door Felix Strategier, David Vos, Joeri de Graaf en Djoeke Klijzing repertoire uit en rond de Tweede Wereldoorlog op zo’n manier gebracht dat de grenzen tussen goed en kwaad op de tocht komen te staan, het menselijke wordt benadrukt, humor niet wordt geschuwd alsmede intense emoties aangeroerd. Enthousiast onthaald door de Nederlandse pers, is dit een voorstelling die u niet wilt missen”, aldus de organisatie van de voorstelling.

THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunnen liefhebbers van lekker eten gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant ’t Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten dient dan gekozen te worden voor de optie: Theaterdiner, incl. entree (zolang de voorraad strekt). Ze reserveren dan een tafel voor u.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Amsterdam maakt zich op voor 4 en 5 mei