Deelnemers Mooie Noten 2020 bekend
Credits: GRAP

De deelnemers van Mooie Noten 2020 zijn bekend. Op zondag 22 maart betreden Vaarwater, Astronaut, Koolstrae, F L O R A, Celina en Marta Arpini het podium van Theater Bellevue. Dinsdag 24 maart spelen Sad Sapien, Czara, Melle, Akiko Mik, KY. en Jamiro Sol in de Roode Bioscoop. De laatste voorronde is op woensdag 8 april in De Nieuwe KHL waar DEUX MILLE, Lizo Lo, Kwame Drews, Sorah Snow, ELLE en Leah Rye optreden voor een plek in de halve finale. De kick-off met alle deelnemers van Mooie Noten 2020 vindt plaats in de kelder van Paradiso.

Mooie Noten is de Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi-) akoestische acts. Uit alle inschrijvingen werden 18 deelnemers geselecteerd die doorgaan naar een van de drie voorrondes. Drie voorrondewinnaars en drie acts met een wildcard staan vervolgens in de halve finale op maandag 8 juni in Paradiso. Uiteindelijk strijden drie acts in de finale op zondag 28 juni om de titel en de prijzen in het Vondelpark Openluchttheater.

Prijzenpakket

De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket met daarin onder andere:
een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd bij Sonic City Studios, coaching door specialist van GRAP, 5-rittenkaart voor repetitieruimte en een optreden op Festival The Brave. Bekijk het volledige prijzenpakket hier.

Over Mooie Noten

Mooie Noten is de Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen. Het uitgangspunt is de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. Mooie Noten is een begrip in Nederland, niet in de laatste plaats door de bijzondere podia waar de deelnemers kunnen spelen, met als hoogtepunt de finale in het Vondelpark Openluchttheater. Eerdere winnaars zijn onder andere Susann., Meis, Eelke Ankersmit, Pitou, Jana Mila en Lucas Hamming. Onder de oud-deelnemers horen onder meer Case Mayfield en Midas.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Organisatie EK plant per wedstrijd een voetbalveld aan bomen