Opening expositie Owen Schumacher bij VondelCS
VondelCS Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Opening expositie Owen Schumacher bij VondelCS

Bij VondelCS is het zondag tijd voor de feestelijke opening van de eerste solotentoonstelling van Owen Schumacher. Zondag 10 december vanaf 16:00 uur is publiek van harte welkom in het Media Café van VondelCS.

Owen Schumacher

Owen Schumacher is bekend als acteur, schrijver en televisiemaker. Maar weinigen weten dat hij een passie heeft voor fotografie en de inwoners van Amsterdam op een prachtige manier vastlegt met zijn foto’s.

Creatief talent

VondelCS helpt creatief talent graag op weg. Ze zijn bij de Vondel CS dan ook erg blij dat de prachtige foto’s van Schumacher bij VondelCS te bewonderen zullen zijn. Tijdens zijn eerste solotentoonstelling ‘Amsterdam als podium’ is werk te zien dat hij in 2017 als straatfotograaf in Amsterdam maakte.

Dwalen door de stad Schumacher vindt niks heerlijker dan op vrije uren door de stad te dwalen en naar mensen te kijken. Vroeger nam hij dat soort situaties alleen geestelijk in zich op en maakte er soms later een Koefnoen-scene van, maar de laatste tijd probeert hij ze vast te leggen met zijn kleine, compacte camera.

Amsterdam is een groot podium voor theater

“Als je goed kijkt is overal om je heen theater en is Amsterdam één groot podium.” Aldus Owen Schumacher.

Als slagroom op de taart heeft Schumacher een audiotour ingesproken, zodat je ook de prachtige verhalen bij de foto’s kunt beluisteren. De audiotour is gemakkelijk online en/of mobiel te beluisteren via de website van VondelCS.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Arjen Lubach draait in Vondel CS tijdens ADE