Arjen Lubach draait tijdens Chinese ADE editie in Vondel CS
Vondel CS. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Arjen Lubach draait tijdens Chinese ADE editie in Vondel CS

Zelfs in rijksmonument Vondel CS ontkom je niet aan de ‘zwart/gele invasie’ van het Amsterdam Dance Event. Zaterdag 21 oktober staat het bijzondere gebouw in het Amsterdamse Vondelpark van 13:00 uur ‘s middags tot 04:00 uur middernacht in het teken van Chinese Dance tijdens een editie van het zogeheten ADE China Pavilion. Opvallend is de naam van Arjen Lubach die we tussen de lijst met artiesten zien staan.

Dagprogramma

Overdag tot 18:00 uur kun je je horizon verbreden over Chinese dance muziek en een dansje wagen tijdens de ‘Silent Disco’. Daarnaast kun je tijdens China Talks lezingen volgen over de Chinese maatschappij, wetenschap en cultuur. Een cursus kalligrafie behoort ook tot de mogelijkheden.

Beats

In de avond, van zeven tot vier uur ‘s nachts gaat het net zoals in de rest van Amsterdam los met keiharde beats. Het ADE avondprogramma van China Pavilion bestaat uit een verrassende mix van Chinese en Nederlandse artiesten.

BassGuo

Deze Chinees draait al vanaf 2002 en mocht op meerdere diverse muziekfestivals zoals Japan, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Korea, Canada en de UK zijn draaikunsten aan het publiek laten zien.

3ASIC

Uit China afkomstig en nu in Nederland woonachtig. Was onder andere betrokken bij de Chinese Underground scene en had veel succes in China. Wilt zich nu door ontwikkelen in Nederland.

Ben Huang

Ben Huang komt uit Bejing en heeft maar liefst 20 jaar ervaring in de muziekindustrie en staat te popelen zijn opwachting te maken bij Vondel CS.

Cesqeaux

Een Nederlandse DJ en producer. Draaide in 2013 al op Dance Valley en heeft al gedraaid op een hele hoop muziekfestivals zoals Tomorrowland en Mysteryland en werkte samen met David Guetta, Giorgio Tuinfort and Justin Bieber.

The Galaxy (Arjen Lubach & Sacha Harland)

Dit duo komt gewoon uit Mokum. Althans gewoon, een hoop mensen zullen er jaloers op zijn. Arjen Lubach trok recentelijk wereldwijde aandacht met zijn misleidende filmpjes om aandacht te trekken voor Zondag op Lubach. De Amsterdammer draait bij Vondel CS samen met de Haagse Sacha Harland. De twee stonden samen al op Tomorrowland, Mysteryland en traden op in Duitsland, Rusland, Zwitserland en België.

Miss Melera

Ok niet schrikken, Miss Melera a.k.a. Kim de Lange, is al meer dan 10 jaar DJ en draaide tijdens ADE 2013 maar liefst zeven keer. Een week na het Amsterdam Dance Event vliegt ze alweer naar New York en een week later is LA aan de beurt.

De Chinese Muur

Tijdens een DJ ‘battle’ wordt er gestreden om een felbegeerde prijs; draaien op de roemruchte Chinese Muur tijdens het Yin Yang Music Festival 2018, inclusief een geheel verzorgde trip naar het Chinese verre oosten. Deze prijs komt tot stand door een samenwerking van China Pavilion en de muziekopleiding Fontys Rock Academy. Muzikale talenten konden zich tot 17 oktober aanmelden. De DJ battle vindt plaats tijdens de B2B silent disco battle.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Underworld oefent in Rijksmuseum