De Parade komt weer naar onze hoofdstad
Foto: De Parade

De Parade komt weer naar de hoofdstad

Aankomende vrijdag 11 augustus tot en met zondag 27 augustus kunnen liefhebbers van theater-, dans-, mime- en muziek in het Amsterdamse Martin Luther Kingpark gaan genieten van een hoop entertainment als de artiesten, medewerkers, tenten en restaurants van De Parade weer neerstrijken in onze hoofdstad. Niet alleen cultuurbarbaren kunnen zich vermaken tijdens De Parade ook zullen liefhebbers van een heerlijk glas wijn, rosé of culinaire versnaperingen niks te klagen hebben.

Tijdens het 27 jaar bestaande evenement spelen 60 voorstellingen

Tijdens het al 27 jaar bestaande evenement spelen 60 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen in de theatertenten en zijn het merendeel van de voorstellingen speciaal voor het festival gemaakt en alleen op De Parade te bekijken.

Iedere dag zijn er verschillende voorstellingen te zien

Iedere dag zijn er verschillende voorstellingen te zien gemiddeld zo’n 30 minuten duren, waardoor je makkelijk twee, drie of zelfs vier voorstellingen kan zien op een avond. Eerder dit jaar stond De Parade in Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Er wordt volgens traditie afgesloten in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam.

Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag een uitgebreide KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops.

De Parade is elke dag open vanaf 14:00 uur

De Parade is elke dag open vanaf 14.00 uur. Uitgezonderd openingsvrijdagen, dan openen ze om 18.00. Zondag tot en met donderdag sluiten ze om middernacht en op vrijdag en zaterdag om 2.00 uur. De laatste zondag sluit het evenement in Amsterdam om 00.00 uur.

Tijden van de voorstellingen vind je dagelijks op de website van het theaterfestival, op de programmaborden op het terrein, bij de Kiosk en bij de tentkassa’s. Amsterdammers met een Stadspas krijgen voor € 2,50 toegang tot het terrein.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd bericht:

Met de boot naar de Parade Amsterdam 

Breakdance-spektakel LIJF spectaculair op de Parade