De Parade karavaan is sinds vrijdagavond weer geopend voor het Amsterdams publiek. In het Martin Luther Kingpark tref je een legio aan theatertenten
Foto credits: Gaby Weimar

De Parade karavaan is sinds vrijdagavond weer geopend voor het Amsterdams publiek. In het Martin Luther Kingpark tref je een legio aan theatertenten, leuke barretjes en eetgelegenheden.

De Parade karavaan is sinds vrijdagavond weer geopend voor het Amsterdams publiek. In het Martin Luther Kingpark tref je een legio aan theatertenten De Parade karavaan is sinds vrijdagavond weer geopend voor het Amsterdams publiek. In het Martin Luther Kingpark tref je een legio aan theatertenten

De komende 15 dagen kun je je tegoed doen aan ruim 70 voorstellingen. De meeste shows zijn speciaal voor de Parade gemaakt.

Met de boot naar de Parade

Bezoekers kunnen iedere dag per boot vanaf een plek in de buurt van Amsterdam Centraal Station naar het Parade Amsterdam terrein aan de Amstel. Je reist dan in een voormalige vluchtelingenboot.

Foto credits: Gaby Weimar
Foto credits: Gaby Weimar
Foto credits: Gaby Weimar
Foto credits: Gaby Weimar
Foto credits: Gaby Weimar

Praat mee

Ben jij al bij de Parade geweest? Zou jij het mensen aanraden om een bezoekje te brengen aan dit theaterfestival? We zijn erg benieuwd naar je mening. Reageren kan onderaan het artikel. Vind je dit een leuk artikel om te lezen, en de foto’s leuk om te bekijken? Like het bericht dan onderaan het artikel.

vrijetijdamsterdam.nl

Zie ook onze blog: Leuke dingen doen