Nieuwe editie Go!Go!Go! festival van start
Credits: Go!Go!Go! Festival. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Nieuwe editie Go!Go!Go! festival van start

In CC Amstel start dit weekend een nieuwe editie van het Go!Go!Go! festival. Tijdens het event dat vrijdag 12 april begint en tot en met zaterdag 13 april duurt, kunnen bezoekers kennis maken met verrassend en vernieuwend theater, muziek en poëzie, dans en film. De makers hebben sowieso twee dingen gemeen: ze zijn jong en beschikken over de gave die talent heet. Op de laatste festival dag worden er door een speciale jongerenjury in diverse categorieën de Go!Go!Go! Awards uitgereikt.

Productieklas van de Amsterdamse Jeugdtheaterschool

Op vrijdag begint het programma met de productieklas van de Amsterdamse Jeugdtheaterschool, zij geven een preview van Amsterdam, een beeldende voorstelling over Amsterdam, haar toekomst en de vraag van wie deze nou eigenlijk is. Yara van Het Amsterdams Lyceum betreedt het podium met dans, is er diverse toneelplezier en een preview van FOMO door Sara van Nes.

Het culturele festijn gaat zaterdag vrolijk verder

Zaterdag gaat het culturele festijn vrolijk verder. Dan is er spoken word van Poetry Circle Nowhere, een filmvertoning van Gino, theater Orlando, naar de bekende roman van Virginia Woolf, door Poldertheater, en een spetterende afterparty met Skiff.

Festival host is Alkan Çöklü.

Host van het festival is Alkan Çöklü. Het evenement wordt vier keer per jaar georganiseerd door en in CC Amstel in samenwerking met Poldertheater. Aan het eind van het seizoen vindt het driedaagse Go!Go!Go! Jongerentheaterfestival plaats.

Volg Go!Go!Go! ook via de volgende kanalen:

Website CC Amstel
Website Poldertheater
Facebook Go!Go!Go!
Instagram Go!Go!Go!

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Theater in Amsterdam – nieuws