Bruisend 4West Festival bij De Meervaart
Credits: 4West festival

Bruisend 4West Festival bij De Meervaart

Jonge talenten gaan zich van 18 tot en met 21 april in De Meervaart van hun beste kant laten zien. Onder het motto ‘Amsterdam West loopt over van creativiteit’, kan publiek in de zalen van De Meervaart kijken naar dans, freerunning, muziek, beeldende kunst of theaterstuk, gemaakt door de allerkleinsten tot ambitieuze jongeren.

4West begint altijd met jouw verhaal. Dit kan een spannend, vrolijk, eng, ingewikkeld, gek, serieus of mooi verhaal zijn. En vandaar de vraag: “Wat is jouw verhaal?” Wat heb jij te vertellen wat ik nog niet wist. Waarmee kan jij mij vrolijk maken, me troosten als ik verdriet heb of me een schop onder mijn kont geven.

Bij 4West gaan ze op zoek naar al deze verhalen en uiteindelijk kiezen ze er één. En dat verhaal gaan we samen doorvertellen. De manier waarop we dit doorvertellen, zal voor elke groep verschillend zijn. Misschien maak je een korte tekenfilm, een bewegingsstuk, een poppenspel, een toneelstuk, een filmpje of verzin je zelf een vorm die 4West nog niet bedacht heeft.

4West is er voor iedereen tussen de 2 en 16 jaar. Het maakt niet uit of je voor het eerst aan onze lessen meedoet of dat je al eerder ergens anders lessen hebt gevolgd of al heel vaak op school op het podium hebt gestaan.

Voor alle ins en outs kun je het beste een kijkje op de website van 4West nemen.

vrijetijdamsterdam.nl