Nieuwe Makers Festival RRReuring start 31 januari
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Nieuwe Makers Festival RRReuring start 31 januari

Podium Mozaiek presenteert voor het derde jaar het Nieuwe Makers Festival RRReuring! Het evenement begint op 31 januari en duurt tot en met 9 februari. RRReuring staat voor de verandering die jonge makers op het toneel teweegbrengen. Het is derde keer dat Podium Mozaiek het festival initieert.

Van Spoken word en dans tot storytelling en comedy

Van spoken word en dans tot storytelling en comedy, het komt allemaal voorbij tijdens RRReuring. Volgens de organisatie kenmerkt de derde editie zich door een grote verscheidenheid aan disciplines en komen de muzikanten, artiesten, theatermakers, cabaratiers en choreografen die hun werk zullen showen uit alle hoeken van de stad.

Maatschappelijke issues vanuit persoonlijke ervaringen

De RRReuring artistiekelingen verheffen volgens de makers hun stem om maatschappelijke issues vanuit persoonlijke ervaringen aan te zwengelen en tonen ze de durf om de maatschappij in al haar onvolkomenheden en perfectie onder een loep te leggen, te bevragen en soms te bestoken.

Naast kant en klare voorstellingen zie je tijdens het festival ook presentaties uit vroegere fases in het creatieproces.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Theater na de Dam zoekt jongeren en ouderen voor voorstelling 2019