De inschrijving voor Fringe Festival Amsterdam 2018 is geopend
Fringe 2017. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

De inschrijving voor Amsterdam Fringe Festival Amsterdam 2018 is geopend

Ben jij een geniaal theatraal kunstenaar? Heb je de ultieme theatervoorstelling gemaakt, maar heeft niemand ‘m nog gezien? Broed je op een waanzinnig podiumkunsten-experiment en zoek je een toffe omgeving om het in te testen? Ben jij die maker die experiment noch conventie schuwt? En combineer je dit met een goede professionele houding? Het Amsterdam Fringe Festival is op zoek naar talent dus kun je bovenstaande vragen volmondig met ja beantwoorden schroom dan niet om je in te schrijven voor de editie in 2018.

Het eigenzinnige 11-daags podiumkunstenfestival met podia in de krochten en spotlights van Amsterdam selecteert uit de aanmeldingen een programma van 65-80 producties die van 6 t/m 16 september 2018 te zien zullen zijn in kleine theaters, verborgen paradijsjes, obscure garages en ander onontgonnen terreinen in Amsterdam.

Vragen over de Fringe Academy 2018 Fringe Academy 2018

Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar [email protected] of naar het grote ‘Fringe Vragen Uur’ op 12 februari in Theater Bellevue in Amsterdam komen. Tussen 16:00 uur en 17:30 uur zitten de Fridge Medewerkers klaar om alle vragen te beantwoorden. Fringe is ook op zoek naar 4 talenten voor de Fringe Academy! De informatie over deze gewilde werkervaringsplekken staan vermeld in de vacature voor Fringe Academy 2018.

Best of Fringe Tour

Van 12 februari tot en met 19 maart 2018 gaat het Amsterdam Fringe Festival op tournee met de vier prijswinnaars van het afgelopen seizoen. Stuk voor stuk excentrieke, hartveroverende en spannende voorstellingen van aanstormend talent met lef. Aldus de organisatie van Fringe.

De prijswinnaars van 2017 zijn te zien in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Arnhem, Rotterdam en Leiden. Meer informatie over de voorstellingen, het speelschema en de kaartverkoop vind je op de website van het Amsterdam Fringe Festival.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Voorstelling Amsterdam Fringe Festival woensdag 13 september 2017

Kaartverkoop Amsterdam Fringe Festival gestart

Event: Amsterdam Fringe Festival in september

Inschrijving Amsterdam Fringe Festival begonnen