Originele Argentijnse Tango aan de Keizersgracht in Amsterdam
Photocredits: Kyas Art Salon

Originele Argentijnse Tango aan de Keizersgracht in Amsterdam

Dansliefhebbers en ‘aanbidders’ van de Zuid-Amerikaanse en specifiek de Argentijnse cultuur kunnen zondag aan hun trekken komen op nummer 221 van de Keizersgracht in Amsterdam. In het gebouw aan de gracht waar de KYAS ART SALON gevestigd zit presenteren ze de ‘Argentine Tango Speed Introduction’. Tijdens de les die gegeven wordt door docenten Roshan & Kaoru wordt zondag 15 april van 15.00 tot 18.00 uur geleerd hoe je met enkele basisstappen de befaamde Argentijnse Tango onder de knie krijgt en waarom het zo’n leuke en opwindende dans is om te leren.

“Wij geloven dat iedereen Argentijnse tango kan dansen”

“Wij geloven dat iedereen Argentijnse tango kan dansen. En we willen je graag leren hoe. Je hebt geen ervaring nodig om je bij ons te voegen, en kan met of zonder een partner komen. De locatie heeft een mooie houten vloer en geluidsinstallatie en is gelegen in het centrum van Amsterdam. Volg na de introductie ook onze reguliere cursus vanaf dinsdag 17 april”, laat een woordvoerder van de salon enthousiast weten.

Bij de KYAS ART SALON mengen ze kunst met cultuur

Bij de KYAS ART SALON mengen ze kunst met cultuur en presenteren Argentijnse Tango in de prachtige galerij. De lessen worden gegeven in het Engels. Na afloop ben je ook elke dinsdagavond klaar om deel te nemen aan de basiscursus die ze geven.

vrijetijdamsterdam.nl

Onze lezers vonden het volgende artikel ook interessant om te lezen:

Pepijn Gunneweg en Karel de Rooij in gesprek over Carré Beweegt