Jong danstalent bij De Hallen Amsterdam
De Hallen. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Jong danstalent bij De Hallen Amsterdam

Zaterdag 18 november 2017 vanaf half negen tot kwart voor tien ’s avonds kunnen dansliefhebbers tijdens de vijfde editie van Solo’s 6 x 6 genieten van jong danstalent in het sfeervolle Café Belcampo in de Hallen in Amsterdam.

Solo’s 6 x 6 

Solo’s 6 x 6 is een serie van zes avonden waarop jonge professionele/professioneel gerichte makers de kans krijgen om podiumervaring op te doen met een optreden op de entresol van Café Belcampo in de Hallen. Van ballet tot breakdance, van monoloog tot muziektheater, alles zal de revue passeren.

Rembrandt Art Market

Zaterdag 18 november 2017 staat overdag van twaalf tot zes uur in de passage van de Hallen de Rembrandt Art Market op het programma. De Rembrandt Art Market maakt elke derde zaterdag van de maand een uitstapje van hun vertrouwde Rembrandtplein naar de passage van De Hallen Amsterdam!

Modern en eigentijds 

De Rembrandt Art Market is de oudste wekelijkse kunstmarkt van ons land en de voortzetting van de Modern Art Market, die vanaf 1986 op het Thorbeckeplein en later op het Rembrandtplein wekelijks iedere zondag met een kunstmarkt stond. De gezamenlijke artiesten zijn nu verenigd in de Stichting Rembrandt Art Market, die vanaf 2012 deze moderne en eigentijdse kunstmarkt voortzet.

Zondag

Zondag overdag staat ‘Boeken in de Hallen’ op de programma. Deze editie staat in het teken van stripboeken.

Over De Hallen 

De hallen Amsterdam is een centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten. De plek waar ooit de eerste elektrische trams in Amsterdam werden onderhouden heeft een nieuw leven gekregen. In de voormalige tramremise, een rijksmonument gebouwd tussen 1902-1928, is nu De Hallen Amsterdam gevestigd. Midden in de 19e eeuwse stadswijk Amsterdam West.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

Jaarlijkse buurtfeest bij de Hallen in Amsterdam

Jong danstalent bij De Hallen Amsterdam

Flirthallen viert de liefde met de ware ‘all you need is love’ beleving

Opening pop-up winkel MONIQUE BROUNS bij De Hallen