Dansvoorstellingen 3 is a crowd & NOTE TO SELF bij CC Amstel

Zaterdag 9 februari kunnen Amsterdammers twee leuke dansvoorstellingen bewonderen bij CC Amstel. Beide choreografieën transformeren herkenbare thema’s uit het dagelijks leven om tot reflectiemomenten met een twist en ruimte voor de verbeelding. Oog in oog en dicht op de huid.

In 3 is a crowd (in de foyer) komen steeds veranderende situaties als een collage voorbij, waarbij wordt gekeken naar hoe we contact maken, steun zoeken of juist van elkaar vervreemden. De drie dansers testen hun onderlinge verhoudingen en die met het publiek, met open armen of een knipoog.

NOTE TO SELF (in de zaal) is een beeldende dansvoorstelling over het dagelijkse gevecht tussen doorgaan of stilstaan. Een uitnodigend spel tussen de dansers (en publiek) in een landschap vol post-its, oneliners en meeslepende beats.

We leven in een razendsnelle tijd, die bol staat van prikkels, overvloed en bijna uit elkaar klapt van de keuzes. Van alles kan en mag, veel moet en het liefst direct perfect. Daarmee lopen we tegen een luxeprobleem aan: we rennen en we vliegen, bang om te voelen wat er gebeurt als we stilstaan en niet meedoen. Hoe gaan we hier mee om? Deze vraag staat centraal in deze eerste avondvullende voorstelling van Sanne Clifford & Co.

vrijetijdamsterdam.nl

Heeft u weleens een kijkje genomen in ons theaterblog?