VIERDE CONCERT DOE MAAR IN CARRÉ

VIERDE CONCERT DOE MAAR IN CARRÉ
DOE MAAR IN ACTIE TIJDENS DE JAREN '80.
VIERDE CONCERT DOE MAAR IN CARRÉ

Wegens groot succes geeft Doe Maar een vierde en laatste concert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam op zaterdag 1 december. De kaartverkoop voor dit concert start op donderdag 30 augustus om 10.00 uur.

Het concert maakt deel uit van de ‘Er verandert Nix’ clubtournee ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de band. “We begonnen samen in clubjes en het is een onwaarschijnlijk voorrecht om diezelfde clubs 40 jaar later weer aan te doen”, aldus Henny Vrienten. Doe Maar ontketende begin jaren 80 een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen.

De band scoorde vele grote hits als Doris Day, Is Dit Alles, De Bom, 1 Nacht Alleen en Pa. Ernst Jansz: “Toen wij ooit in Neerkant vol enthousiasme een Nederlandstalig bandje begonnen, hadden wij geen idee van het ongelofelijke avontuur dat ons te wachten stond. En als we nu, 40 jaar en een leven later, een liedje als De Bom zingen, lijkt het of het waar is: niets verandert echt.”

Tijdens de ‘Er verandert Nix’ tournee geeft de band 23 concerten in 13 verschillende zalen. Het merendeel is reeds uitverkocht, voor sommige concerten zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

De smartlappen karaoke live show komt naar u toe

The Kooks op 29 maart naar AFAS Live 

Odesza op 23 januari 2019 naar AFAS Live in Amsterdam

Prachtige 30-jarige jubileumavond Wolter Kroes in Carre

25-jarig Boom Chicago groots gevierd in Carre

Jett Rebel solo in Carre

Marco Borsato for war child in Carre