DE SMARTLAPPEN KARAOKE LIVE SHOW KOMT NAAR U TOE

DE SMARTLAPPEN KARAOKE LIVE SHOW KOMT NAAR U TOE

Na een overweldigend succes op Lowlands komt de Smartlappen Karaoke Live Show naar een aantal poppodia verspreid over Nederland. Vanaf november is dit meezingspektakel, onder begeleiding van een fantastische liveband, mee te maken in 013 in Tilburg, TivoliVredenburg in Utrecht, in De Oosterpoort in Groningen en in poptempel Paradiso in Amsterdam. De kaartverkoop is meteen gestart via de diverse popzalen.

Dé Smartlappen Karaoke Live Show

Wat gebeurde er nou eigenlijk precies die zondag in de Alpha op Lowlands 2018?? Werd daar om twee uur ’s middags nou werkelijk door de hele tent de polonaise gelopen? Werd daar op het podium voor 20.000 mensen het levenslied gezongen door kandidaten uit het publiek? Brulden daar diezelfde 20.000 mensen “Bloed, zweet en tranen” mee om vervolgens hand in hand Willeke Alberti’s “Samen zijn” mee te zingen? Jazeker, dát is er gebeurd op die middag in de Alpha op Lowlands 2018. Dat is dé Smartlappen Karaoke Live Show.

Een hassebassie, een pikketanussie of gewoon koffie

Onder het genot van een pilsie, een hassebassie, een pikketanussie of gewoon koffie en onder begeleiding van de briljante Smartlappen Karaoke Live Band kan er naar hartenlust worden gezongen. Er is ruime keus uit het rijke Hollandse repertoire en ook voor de teksten is gezorgd.

Zing, lal, lach, drink en pink een traantje mee met de grote hits van André Hazes, Willeke Alberti en Johnny Jordaan, maar ook met die van Jacques Herb, Ramses Shaffy en Ben Cramer! Kor is uw gastheer en Toos schenkt graag een borreltje voor U in.

Na het overweldigende succes op Lowlands zal deze fantastische show vier keer in het land te zien zijn.

vrijetijdamsterdam.nl

MARCO BORSATO VOOR WAR CHILD IN CARRÉ