Prachtige 30-jarige jubileumavond Wolter Kroes in Carré

Prachtige 30-jarige jubileumavond Wolter Kroes in Carré
Foto: Gaby Weimar

Prachtige 30-jarige jubileumavond Wolter Kroes in Carré

Een uitverkocht Carré beleefde dinsdagavond een prachtige 30-jarige jubileumavond van niemand minder dan Wolter Kroes. De speciale avond was iets meer dan twee minuten na het startsein van de kaartverkoop tot aan de nok toe uitverkocht.

De aanwezige die zich gelukkig konden prijzen met een ticket kregen meer dan waar voor hun geld want Kroes had er zin in gezien het feit dat hij een half uur langer dan gepland het publiek bleef vermaken met zijn populaire Nederlandstalige nummers, die zoals vanouds door het publiek uit volle borst werden meegezongen.

Voor het grote publiek op mooie wijze afsluiten

“Voor de mensen die niet op tijd waren voor kaartjes, op 30 maart doen we dit feestje nog één keer over. Dan gaan we voor het grote publiek mijn jubileumjaar afsluiten in de AFAS Live met mijn eigen top muzikanten en vrienden uit het vak. Maar daar hou ik jullie de komende tijd nog veelvuldig van op de hoogte.

Website en social media van Wolter Kroes geven updates

Let op mijn website en social media en zorg dat je op de hoogte blijft van alle verrassingen die gaan komen”, liet de zanger enkele dagen voor zijn jubileumoptreden weten via de social media.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel: 25-JARIG BESTAAN BOOM CHICAGO GROOTS GEVIERD IN CARRÉ

Lees ook: Warung: nieuwe donderdagse parel in nachtleven Amsterdam