Tips van Vrije Tijd Amsterdam: weekend 17 sept – 19 sept
Foto hoort bij theatervoorstelling THIRD SPACE. Foto credits: Ellen Kooi

Vrije Tijd Amsterdam gaat wekelijks op zoek naar leuke tips voor in je weekend. Hieronder lees je een aantal leuke tips voor een gezellig weekend in Amsterdam!

Wallen Open Dagen

De Wallen Open Dagen vinden plaats op zaterdag 18 en zondag 19 september tussen 12:00 en 18:00 uur. Het wordt een weekend waarbij je een kans krijgt om de Wallen te (her) ontdekken. Tijdens de Wallen Open Dagen laten ondernemers je het diverse ondernemerschap van het Wallengebied zien, ervaren en proeven. Je krijgt de gelegenheid om een kijkje in de keuken te nemen bij allerlei ondernemers, culturele instellingen en overige partijen uit het Wallengebied. Denk hierbij aan rondleidingen, workshops, kortingsacties en nog veel meer!

Meer info: https://www.facebook.com/events/542563273458199

THIRD SPACE

De locatievoorstelling Third Space, geregisseerd door Margot Zwiers, neemt  het publiek mee op een meertalige tour langs (imaginaire) steden. Met een scenografie in de openbare ruimte en een audiotour van (persoonlijke) verhalen, daagt een zeer diverse groep performers het publiek uit om op een andere manier naar de werkelijkheid te kijken.

Meer info: https://www.stichtingachterdeberg.nl/

DarkSenses- avontuur voor je zintuigen

Liminale, bestaande uit harpistes Liesbeth Vreeburg en Idske Bakker heeft een nieuwe programma. De Mexicaanse componist Juan Felipe Waller schreef Murmura, wat roddelen of mompelen betekent. In zes poëtische delen vormt deze compositie een ode aan ons gehoor.

Meer info: https://www.facebook.com/cafebelcampo/events

De Levende Krant

Zaterdag is het tijd voor de laatste voorstelling van De Levende Krant op de Dappermarkt. “Mis het niet”, aldus de makers van deze buitenvoorstelling.

Meer info: https://www.facebook.com/markttheater

Designroute GLUE

16 t/m 19 september is het weer tijd voor GLUE Amsterdam! Kom tijdens de vierdaagse designroute zeker even een kijkje nemen bij kunstuitleen | galerie Beeldend Gesproken, Grand & Johnson en Denim City Amsterdam!

Meer info: https://www.facebook.com/HallenAmsterdam

Kofferbakmarkt

Deze Kofferbakmarkt in Geuzenveld wordt georganiseerd i.s.m. Gemeente Amsterdam. De markt is een try-out van buurtbewoners. Je kunt geen verkoopplek reserveren, maar ter plekke intekenen voor de volgende markt.

Meer info: https://www.meukisleuk.nl/71692/kofferbakmarkt-in-geuzenveld-ism-gemeente-amsterdam.html

World Cleanup

Kom helpen op de World Cleanup Day en maak het verschil. Op 18 september 2021 steken miljoenen mensen in 180 landen samen de handen uit de mouwen tijdens World Cleanup Day. De grootste wereldwijde opruimactie van het jaar.

Meer info: https://vrijetijdamsterdam.nl/city/doe-jij-mee-aan-de-grootste-opruimactie-van-het-jaar/

VOC Amsterdam – Beekse Fusie Club

Goed nieuws voor handbal- en topsportliefhebbers! De dames van Eredivisionist VOC Amsterdam spelen zaterdag hun eerste competitiewedstrijd. De Beekse Fusie Club is de eerste tegenstander. De wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal Elzenhagen en start om 19:00 uur.

Meer info: https://www.facebook.com/vocamsterdamnederland

WEST BEACH (FILM) FESTIVAL

Aan de Sloterplas in Amsterdam Nieuw-West geniet je ook in 2021 van de nazomer. Bij West Beach (Film) Festival proef je smaken van verschillende culturen, kijk je film vanuit een hangmat of strandstoel en zit je gezellig rond het kampvuur.

Meer info: https://westbeachfilmfestival.com/

The Drop Off (Vintage)

The Next Closet lanceert de eerste pop-up waar jouw kast eenvoudig een tweede leven krijgt. Vanaf donderdag 16 september bij Fosbury & Sons Amsterdam.

Meer info: https://thenextcloset.com/blog/you-are-invited-the-drop-off/

 

 

 

 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting