Weekend in Amsterdam: Wat te doen?

Het is weer weekend in Amsterdam! Nu wil je natuurlijk weten wat er te doen is? In Amsterdam zijn een heleboel leuke dingen te doen. In dit artikel gaan we hier dieper op in. Dit doen we met als doel jou een fantastisch weekend in Amsterdam te bezorgen. Het gaat om het weekend van 23 februari tot en met 25 februari. Hieronder een aantal evenementen en andere tips om te bezoeken!

Evenementen in Amsterdam

Amsterdam staat zeker niet stil als het om evenementen gaat. In Mokum worden met regelmaat leuke events georganiseerd.

Een aantal leuke tips:

Great Catch – De CircusCoalitie – Theater Bellevue

We kunnen niet meer om het hedendaagse circus heen, een nieuwe generatie circusartiesten is opgestaan. Je wordt niet alleen getrakteerd op fantastische skills, maar ook op grappige, ontroerende en persoonlijke theatervoorstellingen van Luuk Brantjes, Tête-bêche en Harvey Cobb.

Meer informatie

The Creative Lab – De Hallen Studio’s

24 Februari opent De Hallen Studio’s haar deuren voor de 7e editie van The Creative Lab! The Creative Lab is een feestelijke pop-up markt, waar creativiteit, inclusiviteit en duurzaamheid samen komen!

Meer informatie

Cliënt E. Busken – Internationaal Theater Amsterdam

Maria Kraakman debuteerde als regisseur bij ITA met Cliënt E. Busken, een monoloog gespeeld door Gijs Scholten van Aschat en muzikant Jip van den Dool. De tekst is gebaseerd op de laatste roman van Jeroen Brouwers.

Meer informatie

Winter Garden Festival

Winter Garden is een plek waar muziek, kunst en individuele expressie samenkomen om een inspirerende en bevrijdende experience te bieden. Dit winterfestival zal op 24 februari 2024 plaatsvinden in de Haarlemmermeer met o.a. Eelke Kleijn, Luuk van Dijk en Joëlla Jackson.

Meer informatie

Huishoudbeurs

In februari 2024 gaan de deuren van Nederlands gezelligste lifestyle-event “De Huishoudbeurs” weer open. Zeg dan maar ciao tegen de tijd, want deze vergeet je meteen zodra je samen met je vrienden en familie in deze onvergetelijke wereld stapt. Een wereld waarin jullie verrassende activiteiten beleven, nieuwe smaken proeven en winkelen tussen de vele unieke producten.

Meer informatie

Ritje met een museumtram

Stap terug in de tijd en laat je betoveren door de majestueuze allure van een van de museumtrams tijdens een historische tramrit door het hart van Amsterdam!

Meer informatie

Bij Vrije Tijd Amsterdam hebben we trouwens nog meer leuke tips in petto! Neem ook eens een kijkje op een van de volgende pagina’s:

Exposities in Amsterdam

De hoofdstad zit vol met leuke musea! Daar worden de meest uiteenlopende tentoonstellingen georganiseerd. Het kan daarom leuk zijn onze expositiepagina eens te bezoeken.

Activiteiten in Amsterdam

Wist jij dat er iedere dag veel leuke dingen in de stad te beleven zijn? Neem daarvoor een kijkje op onze pagina Activiteiten in Amsterdam. Op deze activiteitenpagina’s vind je leuke attracties die je kunt bezoeken. Deze plekken worden vaak bezocht door toeristen, maar het is ook erg leuk om eens toerist in eigen stad te zijn.

City Guide Amsterdam

Op zoek naar leuke cafés en restaurants in de stad? Ben je zoekende naar andere interessante locaties zoals bibliotheken, theaters en musea? Neem dan eens een kijkje in onze City Guide Amsterdam.

 

 

 

 

 

 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam