Weekend in Amsterdam: Wat te doen?

Het is weer weekend in Amsterdam! Nu wil je natuurlijk weten wat er te doen is? In Amsterdam zijn een heleboel leuke dingen te doen. In dit artikel gaan we hier dieper op in. Dit doen we met als doel jou een fantastisch weekend in Amsterdam te bezorgen.

Activiteiten in Amsterdam

Ben jij op zoek naar activiteiten in de hoofdstad? Neem dan eens een kijkje op onze pagina met activiteiten in Amsterdam. In het overzicht worden allerlei inspirerende tips aangeboden zoals attracties, musea & galerijen, rondvaarten en tuinen & parken. Ook wordt er inspiratie gedeeld met betrekking tot familieplezier en tours & sightseeing. Onder de foto delen we ook nog een aantal leuke tips.

Weekend in Amsterdam
Vijver met bloembollen op het Rembrandtplein Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Virtual Reality bij The Park Playground

Ben jij weleens bij The Park Playground geweest? Hier zijn allerlei leuke en spannende VR avonturen te beleven!

Gezellig bowlen bij Aloha Bowling Amsterdam

Vind je het leuk om gezellig te gaan bowlen? Dat kunnen we ons goed voorstellen? Wellicht is het een idee om eens een bezoekje te brengen aan Aloha Bowling Amsterdam!

Avondrondvaart door Amsterdam vanaf het Centraal Station

Wat dacht je ervan om ’s avonds met een rondvaart door de Amsterdamse grachten te varen? Tijdens de ‘Avondrondvaart door Amsterdam vanaf het Centraal Station‘ geniet je ’s avonds van een verlichte hoofdstad.

Exposities in Amsterdam

Ben jij een liefhebber van exposities in Amsterdam? Bezoek je graag de leukste tentoonstellingen in de hoofdstad? Dan kan het een idee zijn om onze pagina met exposities in Amsterdam te bezoeken. Op dit moment bevelen we 7 exposities in Amsterdam aan. Het betreft tentoonstellingen in een aantal unieke Amsterdamse musea.

Weekend in Amsterdam
Verf mengen in het Rembrandthuis. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Evenementen in Amsterdam

Amsterdam staat zeker niet stil als het om evenementen gaat. In Mokum worden met regelmaat leuke events georganiseerd. Als je iets leuks wilt doen kan het de moeite waard zijn om een kijkje te nemen op onze pagina met evenementen in Amsterdam. Bovenaan de pagina zie je welk event als eerste plaatsvindt.

Weekend in Amsterdam
Het wapen van Mokum. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Festivals in Amsterdam

Wat is Amsterdam zonder haar leuke festivals? In de stad der steden worden geregeld leuke festivalletjes georganiseerd. Ben jij een festivalliefhebber? Bezoek dan eens onze pagina met festivals in Amsterdam. Super leuk om naar uit te kijken.

City Guide

Wat ook leuke inspiratie kan bieden is onze City Guide Amsterdam. Dit is een handige stadsgids met informatie over allerlei lokale locaties in Amsterdam. Denk aan restaurants, uitgaansgelegenheden, overnachtingsopties, ontspanningsmogelijkheden en anderen!

Weekend in Amsterdam
Vijver in het mooie Vondelpark. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Wat je ook gaat doen…. Vrije Tijd Amsterdam wenst je een leuk weekend in Amsterdam toe!

 

 

 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam