Songfestival finale kijken in Amsterdam? Vaar mee op Montmartre’s Songfestivalboot!

Wil jij het Songfestival kijken in Amsterdam? In de hoofdstad zijn voldoende leuke plekken om naar het zingspektakel te kijken. Vrije Tijd Amsterdam ging op zoek naar de leukste plek om de finale van het populaire liedjesfestijn te zien.

Voor de goede orde: het Eurovisie Songfestival wordt dit jaar gehouden op 7, 9 en 11 mei 2024 in Malmö, Zweden. Joost Klein treedt als 16e op in de tweede halve finale.

Maar goed, nu wil je natuurlijk weten wat de meest ultieme plek is om Joost Klein tijdens de finale naar de eindoverwinning te gillen. We zullen je niet langer in spanning houden….

Montmartre’s Songfestivalboot

Vrije Tijd Amsterdam tipt de Songfestivalboot van de voormalige homobar Montmartre uit de Halvemaansteeg. Vele songfestivalfans beleefden in deze gaykroeg (welke binnenkort een nieuwe vestiging opent) jarenlang gezellige songfestivalavonden. Reden voor de Montmartre om als vanouds uit te pakken tijdens de grande finale van het Eurovisie Songfestival. Als dit geen geweldige avond wordt dan weten wij het ook niet meer..

“Op 11 mei gooien wij de trossen los en gaan we varen tijdens de finale van het songfestival. Op 2 grote schermen kan je genieten van deze live uitzending.

Tijdens de vaart kan je je drankjes bestellen aan de bar en zal er een keuken aanwezig zijn. Op het bovendek is er genoeg plaats om lekker uit te waaien voor degene die daar zin in hebben!

Voor en na de show zal onze eigen DJ Ron de leukste hits laten horen. Dit beloofd een waar spektakel te worden zoals jullie van ons gewend zijn.

We zien jullie na een lange tijd graag weer terug”, laten voormalig Montmartre barman Sjoerd Knops en eigenaar Oscar Rookhuijzen enthousiast aan Vrije Tijd Amsterdam weten.

Neem voor meer informatie een kijkje op de Facebook-pagina van Café Montmartre.